Νέος δίσκος για τον Bob Dylan το 2015

Ο δίσκος έχει τίτλο Shadows in the Night, περιέχει covers αγαπημένων κομματιών και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.
Διαβάστηκε φορες
Ο επερχόμενος δίσκος του Bob Dylan, με τίτλο Shadows in the Night, ο οποίος θα περιέχει covers αγαπημένων κομματιών, ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015. Ήδη, το πρώτο cover, αυτό του Full Moon and Empty Arms του Frank Sinatra, κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον Dylan.

Δεν είναι βέβαιο ποια θα είναι τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου –αν και ο Dylan ολοκλήρωσε το live του την περασμένη εβδομάδα με το Stay with Me, ένα κομμάτι που έκανε επιτυχία ο Frank Sinatra εν έτει 1964.

Το Shadows in the Night θα είναι η πρώτη κυκλοφορία του Bob Dylan μετά το 2012 (με το Tempest) και το πρώτο cover album με μη-Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μετά το World Gone Wrong που κυκλοφόρησε το 1993.

Ο Bob Dylan συνεχίζει το Never Ending Tour από τον περασμένο μήνα. Περνάει πολλές νύχτες δίνοντας συναυλίες σε θέατρα, αν και σπάνια αλλάζει τα κομμάτια που ερμηνεύει. Η μεγάλη πλειοψηφία αυτών προέρχεται από τις πρόσφατες δουλειές του. Το She Belongs to Me είναι το μόνο κομμάτι που έχει τις ρίζες του στα 60’s, ενώ το Tangled Up in Blue και το Simple Twist of Fate είναι τα μόνα άλλα τραγούδια που κυκλοφόρησαν πριν το 1997. Η περιοδεία του ολοκληρώνεται στις 3 Δεκεμβρίου στο Beacon Theater της Νέας Υόρκης.
Tags
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα