Με την αποκάλυψη του Festi γιόρτασαν το Halloween φέτος οι Arcade Fire

ένα φιλμάκι τρόμου με φοβερό καστ!
Διαβάστηκε φορες
Ενώ οι περισσότεροι celebrities χρησιμοποιούν το Halloween για να προκαλέσουν με μεταμφιέσεις ή για να σκαρώνουν φάρσες, οι Arcade Fire βρήκαν αφορμή την 31η Οκτωβρίου φέτος, για να αποκαλύψουν την 24ων λεπτών ταινία τρόμου με το όνομα Festi.

Η ταινία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μπάντας το 2011 στην οποία συμμετέχουν οι National και οι Fleet Foxes. O "Noreen Bauble", ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιείται συχνά από το crew του Reflektor, σκηνοθέτησε το Festi. Στην ταινία, ένα μαγικό μπουκάλι κρασί ανοίγει και απελευθερώνει το φάντασμα του Jim Morrison, ο οποίος αρχίζει να τρομοκρατεί τον Will Butler καθώς αυτός γιορτάζει 27ο έτος της ηλικίας του με τους υπόλοιπους της μπάντας. Οι φόβοι του Butler για ένταξή του στο επίφοβο Club των 27ρηδων, εκδηλώνονται με τον Morrison να τρέχει γύρω γύρω με ένα μαχαίρι και να σκοτώνει ένα προς ένα τα μέλη των Arcade Fire μέχρι που τελικά καταλαμβάνει το σώμα του Butler. Οι τίτλοι τέλους, δίνουν σ᾽ αυτή τη low budget ταινία τρόμου μικρού μήκους χιουμοριστική διάθεση, κάνοντας τη να φαίνεται σαν να είναι γεμάτη αστραπιαίες εμφανίσεις διάσημων.

Ο Peter Gabriel παρουσιάζεται ως "Φρουρός #1" και ο Andrew Garfield ως "Spider-Man". Ο ZZ Top εμφανίζεται να τραγουδήσει το "Redemption Song" του Bob Marley, ενώ ο Regine Chassagne προσποιείται ότι είναι ο Slash κατά τη διάρκεια της σκηνής εξορκισμού του Festi. "Το πρώτο τους άλμπουμ είναι το καλύτερό τους, αλλά ένα τρίτο τους κέρδισε ένα βραβείο Grammy, για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς," λέει ο ψεύτικος Slash στο φάντασμα του Jim Morrison. Καθ 'όλη την ταινία ο Morrison χλευάζει τα θύματά του τραγουδώντας "Touch Me" και "Mister Mojo rising...".

Η σκηνή κυνηγητού του Festi, που γυρίστηκε μπροστά από ένα sold-out κοινό, έχει σαν soundtrack "The End" των Doors. To Festi δεν είναι φτάνει τα επίπεδα του Evil Dead ως προς την ανατριχίλα των low budget ταινιών τρόμου, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα ματιά στο πώς οι μπάντες σκοτώνουν την ώρα τους όταν βρίσκονται σε περιοδεία.



Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα