Grill In Da Mix 0909

Το Playlist για την εβδομάδα 25 Φεβ – 04 Μαρ είναι εμπορικού χαρακτήρα επηρεασμένο από την συλλογή Sunshine House 2009. Το διπλό αυτό compilation αποτελείται από εμπορικά housακια και beatακια, αλλά σε long remixes από διάφορους παραγωγούς  όπου σε αρκετές περιπτώσεις με δυσκολία αναγνωρίζεις το πρωτότυπο κομμάτι

Διαβάστηκε φορες

Το Playlist για την εβδομάδα 25 Φεβ – 04 Μαρ είναι εμπορικού χαρακτήρα επηρεασμένο από την συλλογή Sunshine House 2009. Το διπλό αυτό compilation αποτελείται από εμπορικά housακια και beatακια, αλλά σε long remixes από διάφορους παραγωγούς  όπου σε αρκετές περιπτώσεις με δυσκολία αναγνωρίζεις το πρωτότυπο κομμάτι. Γενικά ανήκει στην κατηγορία των tools καθώς είναι ότι χρειάζεται ο DJ των mainstream club, τα όποια κουράζουν αφού παίζουν όλα την ίδια μουσική, (λίγο ελληνικά - λίγο ξένα) την στιγμή που πρέπει να «βαρέσει»  λίγο χωρίς να ξεφύγει από την νοοτροπία του μαγαζιού. Εκτός των 03, 04 και 06 του playlist από την συλλογή Sunshine House 2009, ξεχωρίζει και το Shingaling από Jean Claude Ades και VIncent Thomas σε original mix.

 

Αναλυτικότερα :

01 Parov Stelar - Homesick (club version)

02 Underworld - Mmm Skyscraper...I Love You

03 Capilari vs Salvavida - Oye Como Va (Micha Moor vs Deniz Koyu remix)

04 DJ PEarl vs Last Vegas - Sexy Girl 2008 (Malibu Breeze remix)

05 Daft Punk - Around the World (2009 Electro Tribal Edit)

06 Anna Grace - You Make Me Feel (Francesco Diaz vs Thomas Gold remix)

07 Hagenaar and Haggstrom pres Lindberg - Wack Ass with Shakedown - At Night (Accapella)

08 The Caramel Club - Jumbo Jumbo

09 Chimo Bayo - Asi Me Gusta A Mi (White Label Mix)

10 Darren Emerson and Jamie McHugh - Impact

 

Το playlist μπορεί να κατέβει σε mix από την ενοτητα Mix Grill Sets του Mix Grill Forum http://mixgrill.dyndns.org/forum/index.php?board=39.0. Η ενότητα αυτή είναι διαθέσιμη μονο στα μελη του Forum. Γι' αυτό γίνεται μέλη του Mix Grill Forum με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο ώστε να έχετε πρόσβαση σε Mix sets και οχι μόνο.