Η κακοτυχία κυνηγάει τον Bono

Τη γλίτωσε από το αεροπλάνο και τη βρήκε από το ποδήλατο...
Διαβάστηκε φορες
Τη γλίτωσε από το αεροπλάνο και τη βρήκε από το ποδήλατο... Μάλλον πρέπει να κάνει έναν αγιασμό ο Bono στα μεταφορικά του μέσα γιατί δεν τον βλέπουμε καλά! Μετά το παρολίγον αεροπορικό ατύχημα, ο τραγουδιστής των U2 είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατό του.

Σε αντίθεση με την περιπέτεια που πέρασε με το αεροπλάνο, από την οποία βγήκε αλώβητος, αυτή τη φορά θα χρειαστεί επέμβαση στο χέρι του.

Οι U2 ήταν προγραμματισμένο να εμαφανιστούν ως residents αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή του The Tonight Show του Jimmy Fallon. Σύμφωνα με ανακοίνωση που ανάρτησαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους:"Όπως φαίνεται θα κάνουμε το Tonight Show μια άλλη φορά, μας λέιπει ένα μέλος. Ο Bono τραυματίστηκε σε ένα ποδηλατικό ατύχημα στο Central Park και χρειάζεται μια επέμβαση. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανακάμψει σύντομα! Πολλά ευχαριστώ στον Jimmy Fallon και τους συνεργάτες του για την κατανόηση!"

Δεν ανακοίνωσαν πότε έγινε το ατύχημα αλλά γνωρίζουμε ότι το Σάββατο ήταν στο Λονδίνο για την ηχογράφηση του νέου Band Aid 30 τραγουδιού.Διαβάστε ακόμα