Νίκος Μεργιαλής & Παναγιώτης Μπερλής @ Holy Wood Stage

Δύο εξαίρετοι μουσικοί ένωσαν δυνάμεις τους σε ένα πολύ καλά δουλεμένο live.
Διαβάστηκε φορες
Δύο εξαίρετοι μουσικοί ένωσαν τις ιδέες, τις δυνάμεις και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους σε ένα πολύ καλά δουλεμένο live, στο φιλόξενο χώρο του Holy Wood Stage. Ο Νίκος Μεργιαλής μαζί με τη μπάντα του, τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, και ο Παναγιώτης Μπερλής , παλαιό μέλος των Διάφανων Κρίνων, έστησαν μια γεμάτη συναυλία, με άρτιο ήχο και όμορφο στίχο. Εδώ και αρκετό καιρό πραγματοποιούν κοινά lives, σαν κι αυτό που παρακολουθήσαμε κι ακούσαμε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου.

Η σκηνή απαρτιζόταν συνολικά από έξι άτομα (μαζί με τους προαναφερόμενους), τον Νέστορα Κόκκαλη στα τύμπανα, τον Δημήτρη Νάσσιο στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Νίκο Μπλάνα στο μπάσο και την Τόνια Κιουπελόγλου στα φωνητικά. Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η χημεία που είχαν όλοι μεταξύ τους, όπως σε διάφορα σημεία  όπου τραγουδούσαν και οι τρεις (Νίκος, Παναγιώτης, Τόνια) ταυτόχρονα. Με συγχρονισμό και συντονισμό, έκφραση και καλή διάθεση, είχαν ένα απίστευτο ταίριασμα, κάνοντας έτσι το αποτέλεσμα που έβγαινε προς τα έξω ακόμα καλύτερο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών. Κομμάτια από τις δύο δισκογραφικές δουλειές των «Μουσικών Ιχνηλατών» με τίτλο "Είμαι ό,τι δεν είμαι" (2008)και "Άρχισε να φυσά" (2011), από το μουσικό έργο των «Διάφανων Κρίνων», από τους επερχόμενους δίσκους του Νίκου και του Παναγιώτη (που βρίσκονται στα σκαριά και πρόκειται να κυκλοφορήσουν την ίδια περίπου περίοδο), αλλά και διασκευές διαφόρων ερμηνευτών και συγκροτημάτων από τον Παύλο Παυλίδη και τον Μίλτο Πασχαλίδη μέχρι τους Όναρ και τα Κίτρινα Ποδήλατα. Η προσωπική δουλειά του Νίκου και του Παναγιώτη , που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, αποτελείται από αξιόλογα κομμάτια όπως το «Ζωής Ημερολόγια» και το «Πόλη Κόλαση» αντίστοιχα.

Γεμάτοι όρεξη, ζεστά χαμόγελα και αγάπη για τη μουσική, μας χάρισαν ένα πολύ όμορφο βράδυ με παλιά και νέα τραγούδια, εξαιρετικό ήχο και άψογη συνεργασία. Στη σκηνή ανέβηκε και ο Σταμάτης Μορφονιός, μουσικός και φίλος του Νίκου, ερμηνεύοντας δύο δικά του κομμάτια, ενώ ο DJ John T. μας κράτησε συντροφιά με τις όμορφες επιλογές του πριν και μετά το live.

Y.Γ. Το παρακάτω βίντεο ανήκει στον φίλο Κώστα Καββαδία.

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα