"Εσμίξαμε" ξανά με τον Γιάννη Χαρούλη...

Τόσο καιρό που δεν ακούγαμε νέα του κάτι μάς ετοίμαζε!
Διαβάστηκε φορες
Μετά τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς. Τα live που θα ακολουθήσουν τον Φεβρουάριο μόνο "χειμερινά" δεν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε, αφού μ'ένα λαούτο, μια λύρα, μια κιθάρα, ένα μπάσο, ποικιλία πνευστών και κρουστών "ταξιδέψαμε" στην Κρήτη, "βγήκαμε" για μπύρες στην πλατεία Εξαρχείων και "χορέψαμε" ανέμελα στην.. "Ακτή" σμίγοντας με τους δικούς μας.


Πιο συγκεκριμένα, στην Ακτή θα ακούσετε τραγούδια από την καλοκαιρινή εμφάνιση του Γιάννη Χαρούλη στον Λυκαβηττό, τα οποία ηχογραφήθηκαν για το νέο του διπλό cd "Χίλια καλώς εσμίξαμε-Live στο Λυκαβηττό" που θα κυκλοφορήσει στις 16/2. Βέβαια, τόσο καιρό που δεν ακούγαμε νέα του κάτι μάς ετοίμαζε, έτσι, μάς έδωσε και μια μικρή γεύση νέων κομματιών που απ'ότι φαίνεται θα μας αρέσουν πολύ!

Με πάθος και πολύ μεράκι ακούσαμε τραγούδια από τις "Μαγγανείες", αλλά και από παλιότερες δισκογραφικές του δουλειές. Πολλές ήταν και οι αφιερώσεις σε παρευρισκόμενους και μη. Μεταξύ των πρώτων, ο Μίλτος Πασχαλίδης που ανέβηκε μάλιστα στη σκηνή για να μάς προσφέρει ένα εκπληκτικό ντουέτο ερμηνείας του "Ακροβάτη" και η Μαρία Φαραντούρη στην οποία αφιέρωσε το "Την πόρτα ανοίγω το βράδυ", κλείνοντας τη βραδιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως τον καλλιτέχνη τίμησε με την παρουσία του και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, του οποίου την ελεύθερη μετάφραση ακούσαμε στο "Μπαλκόνι". Ο "Αύγουστος" για τον Ν.Παπάζογλου και το "Γράμμα" για τον Σωκράτη Μάλαμα πήραν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα που ακούσαμε.

Φωτισμοί και ήχος συνέβαλλαν σε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Όλη η "μπάντα" του Χαρούλη εξαιρετικά προικισμένη , με τον Κωνσταντή Πιστιόλη να ξεχωρίζει, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Με λίγα λόγια, τι θα δείτε στις εμφανίσεις του Γιάννη Χαρούλη; Έναν νέο με φλόγα στα χέρια, τη φωνή και την ψυχή που καίει με την ίδια ένταση όπως την πρώτη φορά που τον είδατε live. Τι είναι αυτό που διατηρεί τη φλόγα ζωντανή; Μπορούμε να μαντέψουμε πως είναι η αυθεντικότητά του, την οποία εκλάβαμε σε μεγάλο βαθμό. Με σεβασμό στο κοινό και τους συναδέρφους του μάς έκανε να θαυμάσουμε για ακόμα μια φορά το ταλέντο και την πηγαία ευγένειά του.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Παρασκευή & Σάββατο 13, 14, 20, 21, 27, 28 Φεβρουαρίου & λόγω μεγάλης ζήτησης δύο νέες ημερομηνίες Πέμπτη 19 & 26 Φεβρουαρίου

«ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ» & Νέο διπλό cd από το Live του Λυκαβηττού

Ακτή Πειραιώς:
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ (όρθιοι)
Τιμή φιάλης: 125 ευρώ
Ώρα έναρξης: 10.30
Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα