Τα νέα της Denovali Records - Φεβρουάριος 2015

Κάθε μήνα θα ρίχνουμε μια ματιά στον κατάλογο της Denovali Records σχετικά με τις επικείμενες κυκλοφορίες και τα νέα της.
Διαβάστηκε φορες
Με αφετηρία το σημερινό άρθρο, κάθε μήνα θα ρίχνουμε μια ματιά στον κατάλογο της Denovali Records σχετικά με τις επικείμενες κυκλοφορίες και τα νέα της.

Επικείμενες κυκλοφορίες

THE EYE OF TIME (FR) - "ANTI" [CD|LP|Digital]
Αναμένεται: 20 Μαρτίου 2015

The Eye Of Time ονομάζεται το solo project του Γάλλου μουσικού Marc Euvrie (τον πρωτογνωρίσαμε εδώ). Μετά το ομώνυμο ντεμπούτο του την άνοιξη του 2012 και το “Acoustic” που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014, έρχεται το νεότερο αποτέλεσμα των πειραματισμών του Euvrie με μόνα όργανα παρόντα το τσέλο και το πιάνο. Το “ANTI” θα περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια, τέσσερα γράμματα που θα μας καλούν στα πιο απόμακρα και πιο σκοτεινά μονοπάτια.

I try to drag the listeners into hell as deep as possible so that they don't have any choice but to be beaten to the ground and to jump back into light.” (Marc Euvrie)

Για λάτρες των Third Eye Foundation, Portishead, Neurosis, DJ Shadow, Björk, Sigur Ros, Edvard Grieg, Sergei Rachmaninov και Godspeed You! Black Emperor.



Προσεχής ζωντανή εμφάνιση

15.05.15 Zottegem (bel) - Dunk Festival

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook, Denovali

PIANO INTERRUPTED (UK) - "THE UNIFIED FIELD RECONSTRUCTED" [CD|LP|Digital]
Αναμένεται: 27 Μαρτίου 2015

Οι Piano Interrupted είναι μια αγγλογαλλική συνεργασία των Tom Hodge και Franz Kirmann. Αν μπορούσε μια φράση να χαρακτηρίσει τη μουσική τους εξέλιξη θα ήταν "mise en abyme".

Και αφού οι ίδιοι δοκίμασαν τα πάντα με τις συνθέσεις τους, ανέθεσαν σε άλλους μουσικούς και παραγωγούς να τις 'πειράξουν'. Το πρωτότυπο υλικό από τον τελευταίο τους, τρίτο, δίσκο “The Unified Field” μεταμορφώθηκε από συνταξιδιώτες τους στη Denovali Records, όπως οι Hidden Orchestra, Floex, Origamibiro, John Lemke, Saffronkeira και Second Moon Of Winter.



Προσεχείς ζωντανές εμφανίσεις

19.03.15 Hannover (ger) - Feinkost Lampe
20.03.15 Hamburg (ger) - Golem
21.03.15 Berlin (ger) - Grüner Salon
22.03.15 Karlsruhe (ger) - Jubez
24.03.15 Dresden (ger) - Scheune
16.05.15 München (ger) - tba
17.05.15 Leipzig (ger) - UT Connewitz
18.05.15 Prague (cz) - Palac Akropolis
19.05.15 Wien (at) - Das Werk
21.05.15 Bamberg (ger) - Kontakt - Das Kulturfestival
23.05.15 Milano (it) - Pianocity Milan
24.05.15 Brighton (uk) - Nice Weather for Airstrikes Festival

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook, Denovali

Νέα βίντεο

RICARDO DONOSO (US/BR) - Matutinum

Το "Matutinum" προέρχεται από το πιο πρόσφατο δίσκο του Ricardo Donoso που τιτλοφορείται "Sarava Exu" και κυκλοφόρησε μόλις τον Ιανουάριο. Το βίντεο που δημιούργησε η ομάδα Apotmema οπτικοποιεί την ιδιότυπη σύνθεση φωτεινών και σκοτεινών στιγμών του κομματιού.



Περισσότερες πληροφορίες: Facebook, Denovali

SANKT OTTEN (GER) - Im Lichtorgelparadies

Το "Im Lichtorgelparadies" είναι το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Sankt Otten με τίτλο "Engtanz Depression". Η δημιουργία της Sascha Goepel μάς ξεναγεί σε γερμανικά σπίτια και αποκαλύπτει την παράλογη και συνάμα διασκεδαστική αυταρέσκεια των ενοίκων τους.



Περισσότερες πληροφορίες: Facebook, Denovali

Νέα projects

MATTHEW COLLINGS - Requiem for Edward Snowden

Η τελευταία performance του Βρετανού Matthew Collings εστιάζει στις ενέργειες και αποφάσεις του πληροφοριοδότη Edward Snowden. Εξετάζει υπό αυτό το πρίσμα διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη ζωή στον 21ο αιώνα: την απώλεια της πίστης και της ασφάλειας, το hacking και την παραβίαση της ιδιωτικότητας.



Επόμενη performance
5 Μαρτίου 2015 Glasgow (UK) - Center for Contemporary Arts

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook, Denovali, Event homepage
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα