Το Flow Festival και στη Σλοβενία

Το 2015 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για το Flow Festival καθώς αποκτά το αδερφό-φεστιβάλ Flow Festival Ljubljana
Διαβάστηκε φορες
Το 2014 συστήσαμε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το Flow Festival. Με την παρουσία μας στο Ελσίνκι μεταφέραμε τις εντυπώσεις μας από αυτό το μουσικά και καλλιτεχνικά πλούσιο και οργανωτικά άρτιο φεστιβάλ. Φέτος το Flow Festival θα διεξαχθεί για δωδέκατη στη φινλανδική πρωτεύουσα από 14 ως 16 Αυγούστου. Μάλιστα ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ανακοινώσεις συμμετεχόντων, που περιλαμβάνουν τους Florence + The Machine, Alt-J, Flying Lotus, Todd Terje, Run The Jewels, Future Islands, Foxygen, The War On Drugs, Beck και Belle and Sebastian.

Το 2015 θα είναι όμως μια ιδιαίτερη χρονιά για το Flow Festival. Κι αυτό γιατί φέτος κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τη διεθνοποίησή του, καθώς αποκτά το αδερφό-φεστιβάλ Flow Festival Ljubljana που θα διεξαχθεί από 26 έως 28 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας.Το νέο φεστιβάλ θα επικεντρώνεται επίσης σε διάφορα ρεύματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, τον αστικό πολιτισμό και τις οπτικές τέχνες. Οι Σλοβένοι διοργανωτές θα αναθέσουν τους χώρους εστίασης του φεστιβάλ σε τοπικά εστιατόρια, μπυραρίες και οινοπαραγωγούς. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε ένα ξεχωριστό εργοστάσιο καπνού που χρονολογείται από τα τέλη του 19ου αιώνα.

Φυσικά το Flow Festival Ljubljana θα εκμεταλλευτεί τη φήμη της Ljubljana ως μιας εκ των πλέον ελκυστικών τουριστικών προορισμών στην Ευρώπη και στοχεύει παράλληλα να εξελίξει την πολιτιστική της προσφορά και να την αναδείξει ως τόπο συνάντησης καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και της τοπικής κοινότητας.

Το Flow Festival Ljubljana αναμένει επισκέπτες από τη Σλοβενία, τις γειτονικές χώρες Αυστρία, Ιταλία, Ουγγαρία και Κροατία, καθώς επίσης από τη Γερμανία, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Φινλανδία. Φανταζόμαστε ότι ήδη παρουσιάζεται ως εξαιρετική πρόταση και για το ελληνικό συναυλιακό κοινό!Το lineup του Flow Festival Ljubljana περιλαμβάνει ήδη τους:

Pet Shop Boys,
Róisín Murphy,
Metronomy,
Run The Jewels,
Caribou,
José González,
Bonobo
DJ set,
Âme,
Dixon,
DJ Koze,
Derrick May
,
καθώς και τοπικούς καλλιτέχνες όπως οι Bad Copy, Edo Maajka, Polona Kasal x KALU και Torul.

Ο χώρος του φεστιβάλ στο Tobačna mesto περιλαμβάνει τρεις σκηνές και θα φιλοξενήσει πάνω από 30 καλλιτέχνες.

Τα πρώτα τριήμερα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 4 Μαρτίου έναντι 85 ευρώ, ενώ στις αρχές Απριλίου -όταν και θα κυκλοφορήσουν και ημερήσια εισιτήρια- θα κοστίζουν 95 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες

Flow Festival Ljubljana
www.flowfestival.si
www.facebook.com/FlowFestivalLjubljana
www.twitter.com/FlowFestivalLJ
www.instagram.com/flowfestivalljubljana

Flow Festival Helsinki
www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival
www.instagram.com/flowfestivalhelsinki
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα