Ιρλανδική συμμαχία με U2 και Snow Patrol

Ανακοινώθηκε και επίσημα το όνομα των Snow Patrol ως support στην επερχόμενη συναυλία των U2 τον Σεπτέμβρη, στην Αθήνα.
Διαβάστηκε φορες
Ότι οι U2 έρχονται στην Αθήνα στις 3 Σεπτέμβρη στα πλαίσια της U2 360˚ TOUR, το γνωρίζατε. Και μέσω του Mixgrill και προηγούμενου σχετικού άρθρου, γνωρίζατε επίσης ότι opening act θα είναι οι Snow Patrol.

Η Big Star Promotion ανακοίνωσε χθες και επίσημα τους Boρειοιρλανδούς Snow Patrol ως support στην πολυαναμενόμενη συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Οι Snow Patrol, το σημαντικότερο alternative rock συγκρότημα των τελευταίων 15 χρόνων, επιλέχτηκαν από τους ίδιους τους U2 να εμφανιστούν ως special guest. Δημιουργήθηκαν το 1994 και αποτελούνται από τους Gary Lightbody (singer, songwriter), Paul Wilson (bass), Nathan Connolly (guitar), Jonny Quinn (drums) και Tom Simpson (keyboard).

Στα 15 χρόνια της πορείας τους, έχουν πουλήσει πάνω από 10,000,000 albums παγκοσμίως, ενώ έχουν λάβει υποψηφιότητες και βραβεία όπως  Grammy, BRIT, BMI, έχουν κερδίσει έξι Meteor Music Awards και ένα Ivor Novello Award (το εγκυρότερο βραβείο που απονέμεται από μουσικούς, σε μουσικούς στην Μ. Βρετανία) για το “Final Straw”.

Σημείο ορόσημο της καριέρας τους ήταν η κυκλοφορία του “Εyes Οpen” με το οποίο έγιναν παγκόσμια γνωστοί και κατέκτησαν μια θέση στην καρδιά μας με το τραγούδι “Chasing Cars” – επαναλαμβανόμενο θέμα της τηλεοπτικής επιτυχίας Grey’s Anatomy. Μάλιστα το “Chasing Cars” ήταν και το τραγούδι που ακούστηκε περισσότερο την δεκαετία που μας πέρασε στην M.Βρετανία.


Διαβάστε ακόμα