Kidzapalooza: Το παιδικό πρόγραμμα του Lollapalooza Berlin 2015

Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Lollapalooza Festival στο Βερολίνο
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Lollapalooza Festival στο Βερολίνο επεκτείνει το πρόγραμμά της για τους μικρούς θαυμαστές του φεστιβάλ μεταξύ των ηλικιών 0 και 14 και παρουσιάζει το Kidzapalooza.

Η σκηνή Kidza ετοιμάζεται για να προσφέρει τα πολυάριθμες εμπειρίες τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους. Για παράδειγμα, η kid-hop κολλεκτίβα από το Αμβούργο Deine Freunde σίγουρα θα κλέψει καρδιές ανεξαρτήτως ηλικίας με το επιτυχημένο μίγμα της από ραπ και electropop.

Η μπάντα Café Unterzucker, project του μπασίστα των Notwist Micha Acher, θα παίζει τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου του «Bitte Mama hol mich ab!", ενώ η Orchestre Miniature in the Park θα φτιάχνει μουσική χρησιμοποιώντας αποκλειστικά παιδικά μουσικά όργανα. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επίσης το project Eule findet den Beat (μτφ. Η κουκουβάγια βρίσκει το beat) που υποστηρίζεται από τον πρωτοπόρο της παιδικής ψυχαγωγίας Rolf Zuckowski, τους Puppetmastaz και άλλους μουσικούς ήρωες για τους μικρούς θαυμαστές του φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Kidzapalooza Lollapalooza Berlin 2015

Τα παιδιά ηλικίας 0-10 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ, ενώ για τις ηλικίες 11-14 το πλήρες εισιτήριο κοστίζει μόλις 19€.
Σχετικό θέμα
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα