Το νέο album των Anthrax έρχεται το Φεβρουάριο

Αγωνία μέχρι το Φεβρουάριο.
Διαβάστηκε φορες
Πριν από λίγες μέρες οι Anthrax μας παρουσίασαν το πρώτο official lyric video με τίτλο Evil Twin. Επίσης δεν γνωρίζαμε ούτε τίτλο, ούτε ημερομηνία για το νέο δίσκο παρά μόνο ότι θα βγει το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον  τίτλο άλλα και την ημερομηνία. Έτσι λοιπόν, στις 26 Φεβρουαρίου του 2016 θα εχουμε το “For All Kings” και θα κυκλοφορήσει μέσω της Megaforce για την Αμερική και της Nuclear Blast για την Ευρώπη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία δισκογραφική δουλεία τους ήταν το 2011 το “Worship Music” και η τότε σύνθεση του group αποτελούνταν από τους : Scott Ian( rhythm guitars, backing vocals), Joey Belladonna ( lead vocals), Frank Bello ( bass guitar , backing vocals) , Charlie Benante ( drums) και Rob Caggiano ( lead guitars). Από το 2014 και φυσικά μέχρι σήμερα η μόνη αλλαγή στη σύνθεση τους είναι ότι στη θέση του Caggiano βρίσκεται ο Jon Donais.Είναι το Evil Twin αντιπροσωπευτικό κομμάτι του δίσκου; Λίγη υπομονή μέχρι το Φεβρουάριο του 2016, για να δούμε αν το “For All Kings” θα είναι απλοί άνθρακες ή διαμάντι.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα