55 Τραγούδια για τη μεγαλύτερη γιορτή των Active Member

Φτιάξαμε και σας παρουσιάζουμε μια playlist με 55 αγαπημένα τραγούδια των Active Member για να ετοιμαστείτε για την αποψινή γιορτή στο ΟΑΚΑ.
Διαβάστηκε φορες
Το Outro των Active Member, ως σχήμα δηλαδή γιατί ο καθένας (BD Foxmoor – Sadahzinia) θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο, έφτασε. Όπως ανακοίνωσαν και στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος, η αποψινή συναυλία θα είναι και η έσχατη του σχήματος Active Member, που μεγάλωσε γενιές και γενιές τα τελευταία 23 χρόνια.

ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.55 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (που θα παιχτούν για τελευταία φορά)4 ΩΡ...

Δημοσιέυτηκε από Active Member (Official) την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

«Με μια διαμαρτυρία ξεκινήσαμε κάποτε εμείς..»


Ένα ιστορικό συγκρότημα, που κυκλοφόρησε τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο, τη «Διαμαρτυρία», που εδραίωσε το δικό της ήχο μέσα απ’ το Low-Bap και τη διαφοροποίηση του είδους απ’ το «παραδοσιακό» hip-hop και που έμελλε να στιγματίσει και να αποκτήσει ένα απ’ τα μεγαλύτερα κοινά για ελληνικά δεδομένα. Φυσικά, δεν έμεινε μόνο στην Ελλάδα, καθώς είχε πάμπολλες συνεργασίες με γνωστούς και επιφανείς rappers (και όχι μόνο!) του εξωτερικού, όπως Rodney-P, Ron Artest, Rebel Diaz, Luka Lesson, Asian Dub Foundation κ.α.

«Σας έχει κάψει το μυαλό η τρελοπαρέα από το Πέραμα
που στην άκρη του ονείρου βρήκε πέρασμα.»

Αυτή η «τρελοπαρέα» λοιπόν, για την οποία ό,τι και να γραφεί είναι λίγο, περιμένει όσους πιστούς σήμερα στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ για να γιορτάσει το τέλος της. Ναι, να γιορτάσει και όχι να θρηνήσει, γιατί «το τέλος είναι η μαγεία».

Εμείς, για να σας προετοιμάσουμε για τη γιορτή αυτή, φτιάξαμε μια playlist 55 κομματιών με τραγούδια των Active Member (τόσο σα σχήμα, όσο και σαν BD Foxmoor και Sadahzinia ξεχωριστά), καθώς και μερικά των Βαβυλώνα, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται και αυτοί επί σκηνής σήμερα – τουλάχιστον μέλη τους. Απολαύστε άφοβα.Και μερικές πληροφορίες απ΄το επίσημο site της σελίδας Low-Bap.com:

Πώς θα κυλίσει η μέρα...

18.00 ο Σκιτσοφρενής θα κάνει ένα γκραφίτι αφιερωμένο στη βραδιά. (στον προαύλιο χώρο) - (παρακολουθήστε το όσοι έχετε τα κουράγια... αξίζει)
19.00 ανοίγουν τα εκδοτήρια
20.00 ανοίγουν οι πόρτες
20.30 ο dj Booker παρουσιάζει ένα tribute που έχει ετοιμάσει.
21.20 έναρξη του live (μέχρι τις 02.00)

Καθώς και για τη μετακίνηση (πάλι απ'το Low-Bap.com):

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα στο Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, η τελευταία συναυλία των Active Member, σημαίνοντας την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού ταξιδιού 23 ετών. Aκολουθούν ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για την διευκόλυνση όσων βρεθούν στο χώρο της συναυλίας. Παρακαλώ ανοίξτε και "μελετήστε" αυτό το αρχείο για την διευκόλυνσή σας την ημέρα της συναυλίας. Συμβουλεύουμε τους κατόχους των εισιτηρίων να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς βρίσκονται δίπλα στο χώρο.
Πιο συγκεκριμένα: Λεωφορειακές γραμμές: 444, 550, 602, Α7, X14 (24ωρη γραμμή από Λεωφόρο Κηφισίας). Στάση Ολυμπιακό Στάδιο. Επίσης η 24ωρη γραμμή 500, στάση Ειρήνη.

ΗΣΑΠ: Σταθμός Ειρήνης.
Τελευταίο δρομολόγιο από Σταθμό Ειρήνης με κατεύθυνση προς Πειραιά 00:24π.μ. (για όποιον ενδιαφέρεται!!)
Τελευταίο δρομολόγιο από Σταθμό Ειρήνης προς Κηφισιά 00:56π.μ. (για όποιον ενδιαφέρεται!!)

Ωστόσο ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με το ιδιωτικό τους όχημα, πως θα λειτουργήσει το parking της οδού Κύμης (βλέπε χάρτη) χωρητικότητας 400 θέσεων. Η είσοδος του κοινού θα γίνεται από την οδό Σπύρου Λούη –Πύλη Ζ- (βλέπε χάρτη). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων που θα χρησιμοποιήσουν τον σταθμό του ηλεκτρικού στην Ειρήνη, θα κατευθυνθούν είτε από την βοηθητική είσοδο (βλέπε χάρτη) είτε από την κεντρική είσοδο (βλέπε χάρτη) για να εισέλθουν στο Ποδηλατοδρόμιο.
Τα εκδοτήρια του χώρου θα λειτουργήσουν από τις 19:00 στην είσοδο της Αρένας που βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Λούη –Πύλη Ζ- (βλέπε χάρτη).
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα