Δημήτρης Μητσοτάκης & Γρηγόρης Κλιούμης @ ΙΛΙΟΝ Plus: Κερδίστε προσκλήσεις

To Mix Grill σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στις 21.30 στο ΙΛΙΟΝ Plus. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για την παρουσίαση δίσκου των Δημήτρη Μητσοτάκη &  Γρηγόρη Κλιούμη στο ΙΛΙΟΝ Plus την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 στις 15.00 πμ:

{contest_form}


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημήτρης Μητσοτάκης & Γρηγόρης Κλιούμης - Κατρακύλες στο ΙΛΙΟΝ plus

Live παρουσίαση δίσκου, 19 Νοεμβρίου ΙΛΙΟΝ plus 
Guest αστέρι ο Σπύρος Γραμμένος 

Δυο προικισμένοι τραγουδοποιοί, με σπουδαία θητεία και γαλόνια κερδισμένα στις γόνιμες μάχες του τραγουδιού, δύο παλιοί φίλοι και συνοδοιπόροι, παντρεύουν τα «θέλω» τους, γεννούν τραγούδια, μιλούν για το σήμερα και μέσα στις «κατρακύλες» αναζητούν την ελπίδα, το φως, το «δικαίωμα» μια άλλης, πιο ανθρώπινης και όμορφης ζωής. Ο Δημήτρης Μητσοτάκης (τραγούδι, τύμπανα, κιθάρα) και ο Γρηγόρης Κλιούμης (τραγούδι, κιθάρες) κουβαλάνε την ακριβή σπορά τους από μπάντες που έγραψαν ιστορία στη σύγχρονη ελληνική σκηνή και ξανοίγονται σε νέους θερισμούς, «κερδισμένες» θάλασσες και ορίζοντες. 

Τραγούδια για «αγάπες δίχως σώμα», γιατρικά στον «άδειο» και «μπάσταρδο» καιρό, ανάταση για όποιον «σκυφτός» αντικρίζει τα όσα μας κυκλώνουν. 

Οι δυο τραγουδοποιοί παρουσιάζουν ένα ζωντανό πρόγραμμα βασισμένο στο νέο τους δίσκο με τον γενικό τίτλο “Κατρακύλες”, τραγούδια από την πολύχρονη πορεία τους μέσα σε δύο από τα σημαντικότερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα των 90's, τους Ενδελέχεια και τα Υπόγεια Ρεύματα αλλά και από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μητσοτάκη με τους Ευδαίμονες. Μια βραδιά με ροκ εντάσεις και ποιητική διάθεση. 

Μαζί τους ο Θανάσης Ζουρνής πλήκτρα και ο Θοδωρής Ντυλγέρης κιθάρα και μπάσο. 

 Ακούστε


*Το cd Κατρακύλες κυκλοφορεί από το Ogdoo Music group σε όλα τα δισκοπωλεία και σε ηλεκτρονική μορφή στα iTunes & Spotify.Στο φόντο των δύσκολων οικονομικά καιρών, που συνηθίζουν τους διοργανωτές μουσικών εκδηλώσεων να ζητούν ολιγομελή σχήματα, οι Χειμερινοί Κολυμβητές έχουν ενδώσει και από καιρό σκέφτηκαν τη δημιουργία παραρτημάτων ή συνιστωσών (το προτιμούν αυτόν τον καιρό γιατί είναι της μόδας ή του συρμού κατ’ άλλους) ή παραφυάδων ή παρακολουθημάτων ή σκελών, ώστε να εμφανίζονται κατά διαστήματα σε διαφορετικούς τόπους. 

mitsotakiskloumis

Info
Τόπος : ΙΛΙΟΝ plus 
Διεύθυνση: Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17 
Έναρξη: 21:30 
Είσοδος: 1ο Ευρώ με μπύρα ή κρασί 
Τηλ κρατήσεων: 210 8824383, 6983600510 
Διαβάστε ακόμα