Ο David Bowie θα έκανε cameο στο "Guardians of the Galaxy 2"

Ο δημιουργός της ταινίας μιλά για τη συνεργασία που δεν πρόλαβε να γίνει και ευχαριστεί τον Bowie για όλα.
Διαβάστηκε φορες
Κατά τη διάρκεια της ζωής του και της καλλιτεχνικής του πορείας ο David Bowie όχι μόνο παρουσίαζε τις εικονικές του προσωπικότητες πάνω στη σκηνή, αλλά ουκ ολίγες φορές είχε υποδυθεί χαρακτήρες και στη μεγάλη οθόνη. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον εξαιρετικό και περίεργο βασιλιά Goblin στον "Λαβύρινθο", καθώς και την ενσάρκωση του Nikola Tesla στην ταινία "The Prestige".

Μετά την ανακοίνωση της σοκαριστικής είδησης του θανάτου του, δεν έχουν σταματήσει οι δηλώσεις, οι συλλυπητήριες ευχές, η κοινοποίηση στιγμών και φωτογραφιών που έχει μοιραστεί με τον μεγάλο David Bowie όλος ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος. Μία πληροφορία που δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστή, και όπως φάνηκε δεν ήταν γραφτό να πραγματοποιηθεί, αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας "Guardians of the Galaxy", James Gunn. Συγκεκριμένα, έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook πως πριν πολύ λίγο καιρό μαζί με τον Kevin Feige συζητούσαν για το ποιος θα ήθελαν να κάνει ένα μικρό πέρασμα στο sequel της ταινίας και ο ένας εκ των δύο πρότεινε το όνομα του Bowie. Είχαν ακούσει πως δεν ήταν πολύ καλά στην υγεία του, αλλά μετά πληροφορήθηκαν πως τα πηγαίνει καλύτερα και μια συμμετοχή στην ταινία τελικά θα ήταν εφικτή.

Στο soundtrack της πρώτης ταινίας, το οποίο κινήθηκε σε 70's ακούσματα, συμπεριλαμβανόταν το τραγούδι του Bowie "Moonage Daydream". Υπάρχει ήδη διάθεση να ακουστεί τραγούδι του και στην επόμενη ταινία που ετοιμάζεται για το 2017. Πολύ πιθανό το τραγούδι που θα επιλεγεί να είναι από τον ίδιο δίσκο, δηλαδή το "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars" (Stardust) που κυκλοφόρησε το 1971.

Μεταξύ άλλων, ο James Gunn έκανε τη δική του αφιέρωση στο Βρετανό καλλιτέχνη γράφοντας: "Σε ευχαριστώ David για ό,τι μου προσέφερες στη ζωή μου, τις σχέσεις μου και την καριέρα μου. Πιο πολύ σε ευχαριστώ που με βοήθησες να τα καταφέρω στο Λύκειο. Τραγούδια όπως το "TVC15", το "Star" και το "Sufraggette City" είναι βαθιά ριζωμένα στην ψυχή μου. Η μουσική σου με έκανε να πιστέψω πως υπάρχει κάτι μαγικό εκεί έξω, απλά χρειαζόταν να περιμένω μερικά χρόνια για να το ανακαλύψω και να το ζήσω. Είμαι χαρούμενος που το κατάφερα!". 


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα