Βιντεοκλάμπερς

Βιντεοκλάμπερς: Τραγουδιστές και τραγουδίστριες που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες

Σε αυτό το επεισόδιο των Βιντεοκλάμπερς εξετάζουμε τους καλλιτέχνες που πέρασαν από το τραγούδι στην υποκριτική, με διάφορους βαθμούς επιτυχίας.

Διαβάστηκε φορες

Έπειτα από το ανάλαφρο κλίμα του προηγούμενου επεισοδίου και τους εορτασμούς για την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά θυμόμαστε ταινίες στις οποίες συμμετείχαν τραγουδιστές και τραγουδίστριες, με ή χωρίς επιτυχία. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται συγκαταλέγονται η Jennifer Lopez και ο Justin Timberlake, οι οποίοι δεν είμαστε σίγουροι αν θα πρέπει να συνεχίσουν να χαρακτηρίζονται μόνο ως μουσικοί ή μήπως θα πρέπει ήδη να αποκαλούνται επισήμως και ηθοποιοί. Ειδικά ο Timberlake είχε και παλιότερα την τιμητική του, λόγω της συμμετοχής του στο "The Social Network" για το οποίο έχουμε αφιερώσει ένα ολόκληρο podcast. Μεταξύ άλλων, γίνονται αναφορές στη Μαρία Κάλλας που πρωταγωνίστησε στη «Μήδεια» του Pier Paolo Pasolini, στην Queen Latifah που είδαμε και συζητήσαμε στο "The Secret Life of Bees", στην Ariana Grande για τον ρόλο της στο "Don't Look Up", αλλά και στην Miley Cyrus για την συμμετοχή της σε ένα επεισόδιο του "Black Mirror".

Επειδή σίγουρα θα έχετε δει έστω μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί κάποιος τραγουδιστής ή κάποια τραγουδίστρια, επιλέξετε την πλατφόρμα που σας βολεύει και πατήστε play ώστε να διαπιστώσετε αν έχουμε αναφέρει την ταινία ή τις ταινίες που έχετε στο μυαλό σας.

Επιπλέον, παρακάτω θα βρείτε και μια playlist στο Spotify με τραγούδια από τις ταινίες που αναφέρονται στο podcast.

Ξεχωρίσαμε ένα τραγούδι από κάθε ταινία που αναφέρεται στο podcast και τα συγκεντρώσαμε όλα σε μια συνοδευτική Spotify playlist.

Ακολουθήστε τους Βιντεοκλάμπερς στο Facebook.

Ακολουθήστε και ακούστε το Βίντεο κλαμπ The Podcast στην πλατφόρμα της επιλογής σας:

YouTube (Βίντεο κλαμπ The Podcast - Συζητάμε για ταινίες)
YouTube (Οι Βιντεοκλάμπερς)
Spotify
Google Podcasts
Castbox
Apple Podcasts
Overcast
Castro Podcasts

Διαβάστε ακόμα