Είναι γεγονός: Τα "Mean Girls" στο Broadway

Η δημιουργός της ταινίας του 2004, Tina Fey, την διασκευάζει για το θέατρο, χωρίς τις πρωταγωνίστριες Rachel McAdams, Amanda Seyfried και Lindsay Lohan.
Διαβάστηκε φορες
Τα "Κακά Κορίτσια" (Mean Girls) είναι μία από τις κωμωδίες που κάθε νεαρό κορίτσι έχει δει. Πρόκειται για αυτές τις ταινίες που πραγματεύονται τη ζωή στο σχολείο πάντα με δόσεις υπερβολής (ή μήπως όχι;), τη "δύσκολη" εφηβεία, τα εκτός ελέγχου parties και όλα αυτά μέχρι το τέλος της ταινίας όπου πάντα συμπίπτει με την ενηλικίωση, τον σχολικό χορό (prom), τη συμφιλίωση των απανταχού τσακωμένων μεταξύ τους χαρακτήρων και με το γεγονός ότι καλό κορίτσι μένει με το αγόρι των ονείρων του. Ναι, πολύ στερεοτυπικό concept και αυτό που λέμε "αμερικανιά", αλλά η συγκεκριμένη ταινία το 2004 γνώρισε τεράστια επιτυχία και θεωρείται σήμερα κλασική. Άλλωστε, σε αυτή την ταινία πρωτογνωρίσαμε την Rachel McAdams και κανείς δεν περίμενε τη μεγάλη εξέλιξή της έως και τη φετινή υποψηφιότητά της για Όσκαρ, καθώς και την γλυκιά και αδιάφορη τότε Amanda Seyfried που συνεχίζει σήμερα ακάθεκτη τη δική της υποκριτική πορεία. Όσο για την τότε πρωταγωνίστρια Lindsay Lohan, είχε όλα τα φόντα για να συνεχίσει δυναμικά, αλλά το "έχασε" η ίδια...

Mean Girls Tina FeyΗ ηθοποιός, κωμικός και παρουσιάστρια Tina Fey υπέγραφε τότε το σενάριο της ταινίας, το οποίο βασιζόταν στο ομώνυμο βιβλίο της Rosalind Wiseman, ενώ κρατούσε και έναν χαρακτηριστικό ρόλο. Η ίδια λοιπόν επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες στον Andy Cohen και το "Watch What Happens Live" πως η ταινία θα γίνει musical και θα ανέβει στο Broadway. Βρίσκεται μάλιστα στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης της διασκευής του κειμένου για το θέατρο, ενώ ο συνθέτης και σύζυγός της Jeff Richmond ετοιμάζει μία σειρά από τραγούδια σε κλασικό ύφος Broadway, εν αντιθέσει με τα πιο pop κομμάτια που ακούγονται σε άλλα τέτοιου είδους musical.

Ερωτηθείσα σχετικά με την ομοιότητα του θεατρικού έργου με την υπόθεση της ταινίας, η Fey απάντησε πως τα δύο είναι πολύ κοντά. Το σίγουρο πάντως είναι πως η ίδια δεν θα ενσαρκώσει τον ρόλο της ως καθηγήτρια Norbury στο θέατρο, ούτε και θα προτείνει ρόλους στο αρχικό πρωταγωνιστικό καστ. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία πιθανή ημερομηνία για το ανέβασμα του έργου. "Το 2027", αστειεύτηκε, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ νωρίτερα! 
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα