Avengers: Infinity War

"Avengers: Infinity War": Τελικά θα γίνει μόνο μία ταινία

H Disney επιβεβαίωσε πως θα βγει μόνο μία ταινία και όχι δύο όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Διαβάστηκε φορες
Σύμφωνα με το variety, η Disney, στην οποία ως γνωστόν ανήκει η Marvel Entertainment, επιβεβαίωσε πως τελικά η επερχόμενη ταινία "Avengers: Infinity War" δε θα χωριστεί σε δύο κομμάτια όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, το "Avengers: Infinity War" θα κυκλοφορήσει όπως είχε αρχικά οριστεί στις 4 Μαΐου 2018, ενώ στις 3 Μαΐου 2019 που ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου μέρους θα κυκλοφορήσει μια άλλη ταινία "Avengers", που μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποιον τίτλο. 

Τη σκηνοθεσία του "Infinity War" ανέλαβαν οι αδερφοί Russo, Anthony και Joe, όπως και στις δύο τελευταίες ταινίες "Captain America". Όσον αφορά το καστ, φαίνεται πως επιβεβαιωμένες είναι μέχρι στιγμής μόνο οι συμμετοχές των Robert Downey Jr. και Jeremy Renner που θα ενσαρκώσουν τους γνωστούς πλέον ρόλους, καθώς και του Josh Brolin που θα υποδυθεί τον σατανικό Thanos. Πολύ πιθανόν βέβαια είναι να δούμε ξανά όλη τη γνωστή παρέα, ενώ φήμες θέλουν τον Chris Pratt να συμμετέχει ως Star Lord, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η δεύτερη ταινία των "Guardians of the Galaxy" έχει προγραμματιστεί στις 5 Μαΐου 2017.
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα