Ο Hiras, επέστρεψε με σημαντικές συνεργασίες!

Sarah P. (πρώην Keep Shelly in Athens) και Thallie Ann Seeyen στο νέο του 2-track release "So Real / Keep Breathing"
Διαβάστηκε φορες
Ο Hiras, επέστρεψε με ένα 2 track EP με σημαντικές συνεργασίες, στη στέγη της πάντα φιλόξενης "The Sound Of Everything".

Το "So Real" είναι μία συνεργασία μεταξύ του Hiras και της Sarah P. (πρώην Keep Shelly in Athens). Πρόκειται για μια feel-good μπαλάντα με late 90s επιρροές.Η παραγωγή του Hiras σε συνδυασμό με τα αιθέρια φωνητικά της Σάρας δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που προσκαλεί τον ακροατή σε ένα ταξίδι στη χώρα των ονείρων.Είναι η δεύτερη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται και μάλιστα με παρόμοιο θέμα.O Hiras έγραψε με τη Sarah P. το "Golden Deer", το τελευταίο κομμάτι του EP της με τίτλο "FREE".

"Το "Keep Breathing" είναι μια συνεργασία με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Thallie Ann Seeyen η όποια κυκλοφόρησε το τελευταίο της single στην Spinnin Records.Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές για λογαριασμό της Universal Publishing, με κομμάτια τους να έχουν χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών καθώς και σε trailers τηλεοπτικών καναλιών (HBO, BBC, Channel 4,Ε Entertainment).
Το "Keep Breathing" είναι ένα νοσταλγικό dance κομμάτι με Nordic σκανδιναβικές επιρροές. H ονειρική αλλά και επιβλητική φωνή της Thallie σε συνδυασμό με τα σκοτεινά και μελαγχολικά synths του Hiras μας ταξιδεύουν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στην χρόνο και στην εποχή του 80’s new wave."
Enjoy!
Διαβάστε ακόμα