Οι Acid Baby Jesus ετοιμάζονται για ένα μικρό tour μέσα στον Δεκέμβριο

Οι Acid Baby Jesus "κλείνουν" τη χρονιά με psych-rock ήχους σε μια σειρά live εμφανίσεων σε Ελλάδα και Ιταλία. Είστε έτοιμοι;
Διαβάστηκε φορες
Οι Acid Baby Jesus, μια από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες, κάνει ένα μικρό μπαμ, μόλις πριν το τέλος του 2016, δίνοντας μια τελευταία νότα σε μια αρκετά ενεργή συναυλιακή χρονιά. Πρόκειται για ένα από τα λίγα ελληνικά συγκροτήματα με τόσο μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό και ποιότητα που εκτοξεύει σε επίπεδο την ελληνική αγγλόφωνη σκηνή. Το συγκρότημα σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2009, στην Αθήνα και "έσπασε" αμέσως το φράγμα του φόβου εκείνων των χρόνων για τα συγκροτήματα που επιχειρούσαν τον αγγλικό στίχο.

Έχουν κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ, εκ των οποίων το πρώτο είναι ανεξάρτητη παραγωγή, ενώ τα άλλα δύο με την αμερικάνικη Slovenly Recordings. Πολύ σύντομα, το 2011 κάνουν μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική μαζί με τον Jeff Clarke που παρουσίαζε το project "Hellshovel". Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν "παίξει" σε πολλές χώρες της Ευρώπης και έχουν αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές για τις live performances τους, αλλά και στην Ελλάδα, μόνοι τους ή ως support σε διάφορους συναυλιακούς χώρους, όπως και στο Plisskën 2015, με μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως περιέγραψαν οι συντάκτες του Mixgrill.
 
Η μπάντα έχει οργανώσει για το τέλος του 2016, ένα μικρό τουρ σε Ιταλία και Ελλάδα. 

ITALY
15/12 RAVENNA / BRONSON
16/12 TBA
17/12 FLORENCE / GLUE
18/12 ROMA / COROPUNA

ΕΛΛΑΔΑ
20/12 ΠΑΤΡΑ / ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ
21/12 ΙΩΑΝΝΙΝΑ / BEATNIK
22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / 8 BALL
23/12 ΑΘΗΝΑ / AN CLUB

Εν μέσω αυτής της περιοδείας, το Westside festival ξανακάνει τα μαγικά του και προσκαλεί τους μοναδικούς Acid Baby Jesus στην Πάτρα. Πρόκειται για ένα live που λίγοι περίμεναν στο πατρινό κοινό, αλλά όσοι παρευρεθούν δε θα το μετανοιώσουν. Psych-rock μουσικές αναμένεται να δυναμιτίσουν την πόλη, ενώ η προσμονή είναι αντίστοιχη εκείνης μέγαλων συγκροτημάτων του εξωτερικού.

Την Τρίτη 20/12 στον Συνδετήρα, είσοδος Ελεύθερη!

Σχετικά links:
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα