Είδαμε το Cineλθετε Xmas Special στο θέατρο Coronet

Διονύσης Ατζαράκης και Θωμάς Ζάμπρας για τρεις μόνο Κυριακές στο θέατρο Coronet.
Διαβάστηκε φορες
Κυριακή 10 η ώρα το βράδυ και τα πρώτα κρύα είχαν κάνει την εμφάνισή τους στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Παρόλα αυτά το θέατρο Coronet στο Παγκράτι είχε γεμίσει μέσα και έξω (παρά το κρύο) και η παράσταση Cineλθετε ήταν sold out.

Ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας έγιναν γνωστοί και αγαπήθηκαν από το κοινό μέσα από την εκπομπή Cineλθετε που προβαλλόταν από τον ΣΚΑΪ. Μία εκπομπή που ξεχώριζε στην ελληνική τηλεόραση και γι' αυτό μάζεψε αρκετούς οπαδούς σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Το αφιέρωμα στον κινηματογράφο σε συνδυασμό με το εφευρετικό χιούμορ ήταν το συστατικό της επιτυχίας της εκπομπής, που αντικατοπτρίζεται στο χαμό που είδαμε να γίνεται στο Coronet την Κυριακή για αυτά τα δύο παιδιά.

Η παράσταση ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση και πρώτος εμφανίστηκε στη σκηνή ο Θωμάς Ζάμπρας. Μέσα σε περίπου μία ώρα, λοιπόν, γνωρίσαμε τον συμπρωταγωνιστή του τηλεοπτικού Cineλθετε με το δικό του κομμάτι stand-up comedy. Ιστορίες από τη ζωή του, καταστάσεις που αντιμετωπίζει ως Τρικαλινός και άλλες ωραίες αστείες αφηγήσεις. Με κάποιο υποβόσκον άγχος, πολλές φορές με το βάρος να δίνεται σε γέλια του κοινού που αποσυντόνιζαν τον Θωμά, αλλά και εμάς, ήταν μία καλή προσπάθεια που μας ζέστανε για τον Διονύση, ο οποίος εμφανίστηκε μετά το δεκάλεπτο διάλειμμα.

Με αστείρευτη ενέργεια και πηγαίο χιούμορ ο Διονύσης Ατζαράκης μας μίλησε για αμήχανες καταστάσεις, προσωπικά βιώματα και το κοινό δε σταματούσε να γελάει. Αεικίνητος και ακριβώς όπως τον γνωρίσαμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μέσα από το youtube, δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ό,τι περιμέναμε. Και ήταν πραγματικά απολαυστικός.

Μιάμιση ώρα παράστασης που θα σας διασκεδάσει ακόμα και αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το stand-up. Η αλληλεπίδραση με το κοινό και τους δύο ηθοποιούς (περισσότερο ο Διονύσης απευθύνεται στην αρχή του μέρους του στο κοινό) κρατάει για λίγο στην αρχή. Αυτό σημαίνει ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι της παράστασης μπορείτε να είστε χαλαροί στις (αναπαυτικές) καρέκλες του Coronet και να απολαμβάνετε τις σπαρταριστές ιστορίες. 

CINELTHETE-XMAS

«Αν έχετε και εσείς θέματα με την ποιότητα του τηλεοπτικού και κινηματογραφικού τοπίου στις ημέρες μας, ή απλά θέματα με την πρώην σας, η παράσταση «Cineλθετε» είναι ιδανική για εσάς».

Θέατρο Coronet
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι 
τηλ: 210 7012123

Παραστάσεις: 18, 25, 30 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα Έναρξης: 22:00
Προώθηση και Επικοινωνία: Action Esti
Παραγωγή: Θέατρο Coronet
Διάρκεια: 90’
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Φοιτητικό / Ανέργων 8 Ευρώ.

Αξιολόγηση Θεατρικής Παράστασης
Βαθμός Παράστασης
8,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα