Πήγατε στο "The Christmas Party 2016 by Pepper 96.6" ;

Εμείς βρεθήκαμε στο περίφημο party την προηγούμενη Πέμπτη 22/12 και θα μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε τι είδαμε/ακούσαμε.
Διαβάστηκε φορες
Για τα τελευταία πέντε χρόνια, το party του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 96.6 αποτελεί το "must" του αθηναϊκού Χριστουγεννιάτικου παλμού. Η διάδοση του event μέσω των social media είναι ραγδαία με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να εξαντλούνται. Φέτος, ειδικότερα, "όλα τα μάτια είναι στραμμένα" στο Gazarte που κλείνει δέκα χρόνια λειτουργίας και το...γιορτάζει, επομένως αυτό αποτέλεσε έναν ακόμη λόγο για να γεμίσει ο χώρος!

Εμείς βρεθήκαμε στο περίφημο party την προηγούμενη Πέμπτη 22/12 και όσο μας το επέτρεψαν οι αντοχές μας (γιατί η επόμενη ήταν εργάσιμη ημέρα...) το διασκεδάσαμε και θα μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε τι είδαμε/ακούσαμε.

Η βραδιά ξεκίνησε κατα τις 9 μμ., με τα πρώτα Dj Sets από ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Pepper. Ο κόσμος στην είσοδο είχε σχηματίσει ουρά μέχρι και τη γωνία του τετραγώνου (!) γεγονός που προκαλούσε γκρίνιες, ειδικά λόγω του κρύου που έκανε εκείνη την ημέρα.Το live με την Pepper All Star Band ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 μμ. στο ισόγειο (Live Stage) όπου και συγκεντρώθηκε η πλειοψηφία των θεατών. Με την ιδέα του "Καιρός για 2" να διαπνέει εξαρχής τη βραδιά, οι αγαπημένοι pepper καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή σε δυάδες μερικές εκ των οποίων Στάθης Δράκος - Μαριέττα Φαφούτη, Δημήτρης Σαμόλης - Angelika Dusk, Leon of Athens -  Katerine Duska. Φυσικά δεν έλειψαν και οι Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίζα Ρίζου, Idra Kayne,  Σούλη Ανατολή, Πανος Μουζουράκης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιώργος Γουδής και Μαρίνα Σάττι. Με κομμάτια ευρέου μουσικού φάσματος - και φυσικά Χριστουγεννιάτικα - κράτησαν ασφυκτικά γεμάτη την αίθουσα μέχρι περίπου τη 1, οπότε μας αποχαιρέτησαν όλοι μαζί στην σκηνή.Παράλληλα, στο διπλανό stage (Stand Up Stage) απολαύσαμε Stand Up από τους κωμικούς Μιχάλη Μαθιουδάκη & Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, ενώ έδωσαν με αυτό τον τρόπο "πάσα" στα Lip Sync Battles (που για πρώτη φορά ήρθαν στην Ελλάδα στο περσινό party του Pepper). Ομάδες ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού έχοντας κάνει αίτηση, παρουσίαζαν ένα τραγούδι χωρίς να το τραγουδούν κανονικά, αλλά ανοιγοκλείνοντας τα χείλη και χορογραφόντας το. Ορισμένες ερμηνείες ήταν πραγματικά απολαυστικές και μας χάρισαν τρομερό γέλιο! Αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά για το θάρρος και το μεράκι τους.Στον 1o και 2ο όροφο, που ήταν εμφανώς πιο άδειοι, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper έπαιζαν γιορτινές μουσικές, άλλοτε jazz και soul που συνόδευαν τις συζητήσεις μας και άλλοτε πιο χορευτικές. Η θέα ήταν απολαυστική ενώ η γιορτινή διακόσμηση έκανε τον χώρο πολύ ζεστό - αν και κάποιος τρόπος θέρμανσης θα βοηθούσε περισσότερο πρέπει να παραδεχτώ.
Οι διαφορετικές επιλογές ψυχαγωγίας που παρείχε η διοργάνωση ήταν αναμφισβήτητα στα συν της βραδιάς. Και ας μην ξεχνάμε πως δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να "κυκλοφορεί" σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής όπως το Gazarte, απολαμβάνοντας τη μουσική και το ποτό του.

Η βραδιά είχε όμως και κάποια προβλήματα που καλό θα ήταν να σχολιαστούν ώστε τις επόμενες χρονιές να αποφευχθούν - γιατί σίγουρα δε θα σταματήσουν εδώ τα πιπεράτα πάρτυ! Η μεγάλη ουρά απογοήτευσε πολύ κόσμο ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει ακόμα και τελευταία στιγμή τα εισιτήριά του - εδώ σίγουρα έπαιξε ρόλο και το κρύο που δεν μπορούσες να το αντέξεις εύκολα όντας σταθερός στην ουρά για πολύ ώρα. Έπειτα, το γεγονός ότι δεν χωρούσαν να εισέλθουν στο ισόγειο για το live ήταν ένας ακόμη λόγος για παράπονα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πρόκειται για party και όχι για συναυλία, συνεπώς, δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλο live, αναφορικά με το πλήθος των καλλιτεχνών. Εναλλακτικά, θα μπορούσαν οι καλλιτέχνες να μοιραστούν στα τρία επίπεδα, ώστε να μπορούν και οι djs - παραγωγοί να απολαύσουν τη βραδιά και να μην είναι απομονωμένοι με λίγο κόσμο στους πάνω ορόφους. Από την άλλη, και το κοινό έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης διότι η ώρα έναρξης της βραδιάς ήταν μία ώρα πριν το live, επομένως όσοι ήρθαν λίγο πριν τις 10 μόνο για αυτό, προφανώς και δεν θα μπορούσαν να μπουν. Ακόμα, απορώ γιατί κανείς να αγοράζει εισιτήριο για ένα party και να συνωστίζεται μόνο στον χώρο του live-  καλλιτεχνών που έχει δει και ξαναδει πάρα πολλές φορές.

Και επειδή είναι γιορτινές μέρες, εκτός από πιπέρι στη ζωή μας ας ρίξουμε και λίγο νερό στο κρασί μας και ας ευχηθούμε Καλή Πρωτοχρονιά με αισθητική, καλύτερη οργάνωση και ιεράρχηση προτεραιοτήτων!

Οι δύο φωτογραφίες προέρχονται από τη σελίδα του Radio Pepper 96.6 στο facebook.
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
8,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα