Παυλίνα Βουλγαράκη @ ΣΤΝ plus

Πιο προσωπική εμφάνιση για την Παυλίνα Βουλγαράκη στο Σταυρό του Νότου Plus

Μεγαλώνει, εξελίσσεται και γίνεται καλύτερη. Ο λόγος για την Παυλίνα Βουλγαράκη και την υπέροχη εμφάνισή της στο Σταυρό του Νότου Plus
Διαβάστηκε φορες
Η Παυλίνα Βουλγαράκη επιστρέφει τόσο δισκογραφικά όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις.

Έτσι, ανέβηκε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για να μας ξεδιπλώσει μια άλλη πλευρά της πιο προσωπική και νομίζω ότι τα κατάφερε. 

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το χώρο με τα σκηνικά να είναι απλά και περιεκτικά. Η Παυλίνα ξεδίπλωσε τον εαυτό της μέσα από τα τραγούδια που αγαπάει, είτε δικά της είτε διασκευές και κέρδισε ένα μεγάλο χειροκρότημα από όλους.

Οι πρώτες νότες από το "Μη με ρωτάς" γέμισαν το χώρο με μουσική και χειροκροτήματα για να υποδεχτούν τη Παυλίνα η οποία μας καλωσόρισε με ένα πλατύ χαμόγελο. Ακολούθησε το "Δεμένη" δένοντας το αρμονικά με το "Λίγο Λίγο", από τον πρώτο της δίσκο, σε μια πιο μελαγχολική εκτέλεση λόγω του τσέλου και του βιολιού. 

Αμέσως μετά, ήρθε η πρώτη έκπληξη για μένα, με την παρουσίαση ενός νέου ακυκλοφόρητου τραγουδιού από το επερχόμενο άλμπουμ, το "Ψάχνω ένα αστέρι"  το οποίο στο τέλος του, ζωγράφισε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου.

Παυλίνα Βουλγαράκη @ ΣΤΝ plus
"Το επόμενο είναι αφιερωμένο στη μητέρα μου που είναι εδώ και την ευχαριστώ για όλα", νιώθοντας ότι η συγκίνηση την έχει πλημμυρίσει σε κάθε στίχο της "Μάνας" του Λεωνίδα Μπαλάφα, για να τη χειροκροτήσουμε όλοι δυνατά στο κλείσιμο της.

Ακόμα ένα δικό της για τη συνέχεια, ο "Άγριος τσακωμός" για να ολοκληρώσει το πρώτο μέρος, με ένα εξαιρετικό πάντρεμα δύο συγκροτημάτων, των Archive με τις Τρύπες και πιο συγκεκριμένα η "Καινούρια ζάλη" μαζί με το "Lights", το οποίο καταχειροκροτήθηκε!

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, επέστρεψε η Παυλίνα μαζί με τους μουσικούς της τραγουδώντας το αγαπημένο "Πάντα θα ξημερώνει" του Αλκίνοου Ιωαννίδη για να συνδυάσει ξανά δύο τραγούδια τη "Μαύρη πεταλούδα" του Γιάννη Χαρούλη με το "In the Name of the Father" των Bono και Gavin Friday, δοσμένα μέσα από την καλλιτεχνική ματιά του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, σε ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς.

Ακολούθησε το single από τον δεύτερο δίσκο "Φέρτα μου όλα πίσω", που ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και σιγοψιθυρίσαμε μαζί της. 

"Λαός και Κολωνάκι", "Θεέ μου μεγαλοδύναμε" ήταν μερικά από τα όσα ακούσαμε, βάζοντας και μια πιο λαϊκή πινελιά στο πρόγραμμα, λίγο πριν το ντουέτο της Παυλίνας με τον Γιώργο Μητσοτάκη στο διαχρονικό "Τα παιδιά της γειτονιάς σου".

Παυλίνα Βουλγαράκη @ ΣΤΝ plus
Φτάνοντας προς το τέλος, αφιέρωσε στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα -ήταν μεταξύ των θεατών- το τραγούδι όπου έχει γράψει εκείνος τη μουσική και είναι ο "Παλιός στρατιώτης" για να μας αποχαιρετήσει με ακόμα ένα δικό της, τους "Λαβύρινθους" που τραγουδήσαμε όλοι μαζί παρέα με την Παυλίνα, γνωρίζοντας την αποθέωση μας!

Ήταν μια παράσταση σε πρώτο πρόσωπο, της Παυλίνας, η οποία μας έβαλε στο δικό της μουσικό κόσμο. Πιο ώριμη ερμηνευτικά επέλεξε τραγούδια που εξομολογούνται την αλήθεια της. Ξεδιπλώνοντας τον εαυτό της και διώχνοντας το άγχος, κέρδισε με την σκηνική της παρουσία και κέντρισε το ενδιαφέρον μου για ν' ακούσω ολοκληρωμένο και το επόμενο δισκογραφικό βήμα της.

Μια ακόμα εμφάνιση έμεινε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, αξίζει να τη δείτε και δεν θα χάσετε!

Μαζί της ήταν οι μουσικοί: 


Δημήτρης Παπαβομβολάκης – Ενορχηστρώσεις / Κιθάρα / Φωνή 
Κωστής Βήχος – Μπάσο
Μιχάλης Βρέττας – Βιολί   
Γιώργος Μητσοτάκης – Τύμπανα 
Μιχάλης Πορφύρης – Τσέλο
Δημήτρης Παπαλάμπρου – Ηλεκτρική κιθάρα 

*Φωτογραφίες: Μιχάλης Τσεσμετζής

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
9,0 / 10 (σε 4 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα