Μιχάλης Τσακίρης

Top 10 - Ελληνικά Τραγούδια του Ιουλίου 2017

Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ελληνικά τραγούδια των τελευταίων μηνών και επιλέγουν την τελική δεκάδα.
Διαβάστηκε φορες
Κάθε μήνα οι συντάκτες του MixGrill (ξαν)ακούν 20 ελληνικά τραγούδια των τελευταίων μηνών και έπειτα από φανερή ψηφοφορία επιλέγουν την τελική δεκάδα. Το Top 10 που σας προτείνουν αποτελείται από ελληνόφωνα ή αγγλόφωνα τραγούδια ελληνικής παραγωγής.

Αφού ψηφίσαμε τον Ελληνικό Δίσκο του μήνα για τον Ιούλιο, σειρά παίρνουν τα Ελληνικά Τραγούδια. Στο Top 10 του Ιουλίου την πρώτη θέση κατέλαβε ένα τραγούδι άκρως καλοκαιρινό και απόλυτα ταιριαστο με την περίοδο που διανύουμε. Ο Μιχάλης Τσακίρης ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του album «Το παιδί» επιστρέφει δισκογραφικά μ' ένα καινούργιο καλοκαιρινό single που φέρνει στο μυαλό την ανεμελιά και χαλαρή φύση της πιο ζεστής εποχής του χρόνου, τον ήλιο, τη θάλασσα, τις αμμουδιές και το παιχνίδι του έρωτα.

Ο Βαγγέλης Γκρέκο αναφέρει χαρακτηριστικά:

Είναι ένα κομμάτι που παρουσιάζει γλαφυρά την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας. Συνδυάζει ένα άμεσο στίχο με μια μουσική που μπορεί να σε ξεσηκώσει!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία της δεκάδας αποτελείται από τραγούδια νέων καλλιτεχνών που με φρεσκάδα, όρεξη και ζωντάνια "φτιάχνουν" μουσική και υλοποιούν τις ιδέες τους.

Το Top 10:

1. Μιχάλης Τσακίρης - Καλοκαιριάζει
2. Ο Γιος της Αρετής - Σε κοιτώ, Με κοιτώ
3. Locomondo - 80's
4. Tα φρούτα του δάσους - Το τραγούδι του αστροναύτη
5. Γιάννα Βασιλείου - Ό,τι ζει στο μυαλό μου
6. Tuber - Cat Class
7. Πάνος Παπαϊωάννου & Μαρία Παπαγεωργίου - Αυτός που αγαπάς 
8. Αποστολης Αρμάγος - Στην άλλη όχθη
9. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Αυτό που περιμένουμε 
10. Απόστολος Ρίζος - Ο καιρός θα δείξει

Ακούστε όλο το Top 10 στο Youtube:


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
5,5 / 10 (σε 4 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα