Στάθης Δρογώσης@ Kookoo (15/10)

Όπως και να'χει, στο σύνολο ήταν μια όμορφη βραδιά...
Διαβάστηκε φορες
Πήγα στο Kookoo15/10 να δω τον Στάθη Δρογώση (θα παίξουν άλλη μια Παρασκευή 22/10) και τους Radio Sol που άνοιξαν τη βραδιά!

Οι
Radio Sol είναι:
Αλέξης Βαφειάδης(φωνή)
Κώστας Γιαννίρης (μπάσο- φωνητικά)
Ντομένικο Μπονάσι (κιθάρα - φωνητικά)
Δημήτρης Τζιμέας (κιθάρα)
Γιώργος Σπανός (τύμπανα)

Οι radiosol είναι μια πολύ δεμένη μπάντα που μας κράτησε συντροφιά για αρκετή ώρα παίζοντας δικά τους όμορφα κομμάτια με ελληνικό στίχο!
     
Στη συνέχεια βγήκε ο Στάθης Δρογώσης με τους:
Κώστα Χαλιώτη στα τύμπανα
Κώστα Βήχο στο μπάσο
Χάρη Μιχαηλίδη στην ηλεκτρική κιθάρα
Ντομένικο Μπονάσσι στην ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα

Μας έπαιξαν αρκετά νέα κομμάτια από τον δίσκο ("Όμορφη Ζωή") που πρόκειται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Όπως φαίνεται άλλος ένας τραγουδοποιός αποφασίζει να μην «ανήκει» σε κάποια δισκογραφική και φτιάχνει-κυκλοφορεί μόνος του τον δίσκο του! Έτσι έχω δύο λόγους να ανυπομονώ να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του Στάθη Δρογώση: τα νέα κομμάτια που ακούσαμε μου άρεσαν πολλλλλύ και θέλω να στηρίξω αυτή την ‘ανεξάρτητη’
προσπάθεια-κίνηση.
Το πρόγραμμα είχε τραγούδια απ όλους τους δίσκους του Στάθη μας και από τα Φώτα που σβήνουν. Ο ήχος… θα έλεγα πώς είχε προβλήματα… μμμ ναι δεν ήταν η καλύτερη βραδιά και κυρίως πιο πολύ ταλαιπωρήθηκαν οι μουσικοί καθώς φαίνεται ότι δεν άκουγαν τι έπαιζαν οι ίδιοι ή οι άλλοι μουσικοί.
Το κοινό ήταν αρκετά ήρεμο, σε σημεία μπορεί να μην είναι και θετικό για ένα live! Όπως και να'χει στο σύνολο ήταν μια όμορφη βραδιά!




Το άλλο νέο είναι ότι ο Στάθης Δρογώσης θα είναι στο Kookoo και την Παρασκευή 22/10. Οκ, είναι και το πάρτυ mixgrill την ίδια μέρα… Πολλές οι επιλογές...Λεπτομέρειες για την παράσταση κλακ.

Διαβάστε ακόμα