The Good, the Bad & the Queen 21-27/10/10

Stepas: Η επιστροφή του Τζίμη Πανούση στις μουσικές σκηνές!
Διαβάστηκε φορες





Περί μουσικής


pepe: Οι ελληνικές αγγλόφωνες κυκλοφορίες που είναι συγκλονιστικές, σε μια χώρα που δεν προμοτάρει τέτοιες ενέργειες.

Stepas: Η επιστροφή του Τζίμη Πανούση στις μουσικές σκηνές! Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα ξαναέβρισκε το κουράγιο να στήσει ολόκληρη παράσταση, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα! Από τις 29/10 στο Γυάλινο, σε ένα πρόγραμμα που δεν χάνεται με τίποτα. Από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις για φέτος.



Περί ανέμων και υδάτων


Maria: Η παρατηρημένη μείωση τιμών σε όλα τα είδη σε cafe που επισκέπτομαι σχετικά συχνά...

halias: Το RED με τον Malkovich να κάνει απίστευτες σκηνές, να εισαγάγει την δική του τρέλα, και τον Willis να βγάζει χαλαρά τον ρόλο του συνταξιούχου, αλλά ικανότατου μυστικού πράκτορα. Είναι σκηνές που λύνεσαι στο γέλιο.











Περί ανέμων και υδάτων


pepe: Ο καιρός, η υγρασία και η βροχή, σε μια πόλη που δεν είναι φτιαγμένη για το χειμώνα, πως ήταν η Μόσχα με τον Καύσωνα…κάπως έτσι…

halias: Με ενοχλεί καιρό τώρα και θέλω να το πω. Αυτή η διαφήμιση τράπεζας <<πάντα νέοι>> με αναφορές σε μια γενιά που πήγε στο φεγγάρι και κολύμπησε στα Ελληνικά νησιά, κτλ. Πουθενά στη διαφήμιση δεν μου λένε και το προφανές. Αυτή είναι η γενιά που μου έφερε τα πράγματα σε αυτή την χείριστη κατάσταση. Και ναι ξέρω είχαν τις καλύτερες προθέσεις αλλά όπως λένε και οι Αμερικανοί: The road to hell is paved with good intentions.

Stepas: Όταν γίνονται απεργίες στην Ελλάδα, βασικό επιχείρημα των μεγαλοδημοσιογράφων είναι ότι παραλύει το κέντρο της πρωτεύουσας και η Ελλάδα χάνει έσοδα από τον τουρισμό, ενώ αμαυρώνεται και η εικόνα της στο εξωτερικό. Τώρα που το - ασύγκριτα περισσότερο "τουριστικό" και "γκλαμουράτο" - Παρίσι γέμισε απεργούς και διαδηλωτές έχουν να πουν κάτι; Ή μήπως πέφτει στα μάτια κανενός η Γαλλία επειδή όταν γίνονται εκεί απεργίες παραλύουν τα πάντα; Έτσι, για να αντιλαμβανόμαστε σε τι επιπέδου "επιχειρήματα" τσιμπάμε πολλές φορές...

halias: Ο Παναθηναϊκός δεν λέει να σταυρώσει νίκη (στο Champions League). Και τώρα θα πάμε στο κρύο της Αρκούδας (και ρώσικης) κυριολεκτικά...Χθες μόνο με τους παππούδες στη μεσαία γραμμή (μεταφορικά μιλάω, στην ίδια ηλικία είμαι και εγώ) ήταν δυσκίνητος και κουρασμένος. Αφού γλιτώσαμε κανά δυο γκολ, στο τέλος με τις αλλαγές πήγαμε να κλέψουμε την νίκη. Αμ δε. Όχι, επιμένω, δεν έφταιγε ο Νόπλιας. Απλώς τα προβλήματα προσωπικού και προετοιμασίας γίνονται φανερά τώρα. Αυτός ο Σαριέγκι μαζί με τον Δέλλα πρέπει να είναι οι πιο αργοί παίχτες του πρωταθλήματος στα πρώτα δυο τρία βήματα (και μετά, αλλά η ζημιά γίνεται στα πρώτα). Ξέρουν μπάλα, αλλά είναι ώρα για απόσυρση (τουλάχιστον από μεγάλες ομάδες). Τουλάχιστον ο Δέλλας με το άλμα, ύψος και εμπειρία καθαρίζει στις κεφαλιές.








Περί μουσικής


Maria: Η εμφάνιση του Sivert Hoyem στο Fuzz στις 23/10!!!

pepe: Το ζεστό cd του Sillyboy-Played, το οποίο όσο το ακούς τόσο το καλύτερο γίνεται (ευτυχώς το hype δεν μου το χάλασε).

Maria: H νέα μου εξάρτηση.... Ι want the world to Stop από Belle & Sebastian.










Διαβάστε ακόμα