Μάρω Μαρκέλλου - Γιώργος Χατζηπαύλου @ ΣτΝ Plus

Από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και για 5 Πέμπτες,αν και «απέναντι» ανεβαίνουν μαζί τη σκηνή του Σταυρού Του Νότου να μοιραστούν τα τραγούδια, τις σκέψεις, τις «κρίσεις» της καθημερινότητας αλλά και  τα ψυχολογικά τους προβλήματα με όλο τον κόσμο!!! 
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου
ΜΑΡΩ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ

live
από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου
και για 5 εμφανίσεις στον «Σταυρού του Νότου Plus»

 
Από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και για 5 Πέμπτες, η Μάρω Μαρκέλλου και ο Γ
ιώργος Χατζηπαύλου, αν και «απέναντι» ανεβαίνουν μαζί τη σκηνή του Σταυρού Του Νότου να μοιραστούν τα τραγούδια, τις σκέψεις, τις «κρίσεις» της καθημερινότητας αλλά και  τα ψυχολογικά τους προβλήματα με όλο τον κόσμο!!! 

Λίγο πριν την κυκλοφορία της δεύτερης δισκογραφικής της δουλειάς η Μάρω Μαρκέλλου βρίσκει στον μοναδικό-ανεπανάληπτο-ασταμάτητο-επίθετα-επίθετα-επίθετα Γιώργο Χατζηπαύλου τον ιδανικό συνένοχο στο Κρεπερτόριο.

Ανίκανοι να ακούσουν για άλλη μια φορά τη λέξη «οικονομία», η κρίση γίνεται ΚΡΟΙΣΟΙ, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου υπεύθυνο για άφθονο, αυθόρμητο και αυθεντικό γέλιο και τη Μάρω Μαρκέλλου υπεύθυνη για άφθονα, αυθόρμητα και αυθεντικά τραγούδια.

Και επειδή το ..  “tango” δεν είναι ποτέ για δύο αλλά πάντα για «τρίο», κάθε Πέμπτη θα καλωσορίζουν στη σκηνή και έναν εκλεκτό προσκεκλημένο-έκπληξη! (για να βγαίνουν για τσιγάρο)

Κιθάρες / φωνητικά / τραγούδι : Γιώτης Παρασκεϋαίδης
Μπάσο / Αυγό : Χρήστος Ζερβός
Τύμπανα / αναστάτωση : Γιώργος Καρλής
Η Τρομπέτα :  Ο Βαγγέλης Καρότος
Το Τρομπόνι : Ο Γιώργος Ζαρέας


Διαβάστε ακόμα