Ο αυθορμητισμός της Νατάσσας Μποφίλιου & οι αντιδράσεις του κόσμου

Ο αυθορμητισμός της Νατάσσας Μποφίλιου, οι πολιτικές θέσεις της & οι αντιδράσεις του κόσμου

«Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό».
Διαβάστηκε φορες
Την περασμένη Κυριακή η Εφημερίδα των Συντακτών και πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κανελλόπουλος φιλοξένησε τη Νατάσσα Μποφίλιου και της πήρε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη (διαβάστε την εδώ), στην οποία μιλάει για τα πάντα. Ενώ λοιπόν μέσα σ' αυτήν υπάρχουν αναφορές σε πολλά θέματα γύρω από τη μουσική, όλος ο κόσμος «πιάστηκε» από τις πολιτικές θέσεις της τραγουδίστριας και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν βέβαια διφορούμενα, όπως γίνεται σε κάθε πολιτικό θέμα.

Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό

Αυτό που με πληγώνει είναι που μπήκε στο στόμα του καθενός, ακόμα και των αμόρφωτων, «ε, είδαμε και την πρώτη φορά Αριστερά τι έκανε». Είναι μαχαίρι στην καρδιά. Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, είχα πάρα πολλές ανησυχίες.

Ημουν σίγουρη πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος να ανατρέψει τα πράγματα, να πάει στους δράκουλες και να κάνει κάτι. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις του Τσίπρα, ούτε ότι κάποιοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ξεχωριστή ιδεολογική παιδεία.

Δεν το συζητώ. Αλλά σε αυτό το σύστημα, από τη στιγμή που είσαι μέσα στο σύστημα, δεν μπορείς να κάνεις την ανατροπή. Η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη».

• Γιατί δεν βοήθησε το ΚΚΕ τότε τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αρχές του 2015;

Πολύ καλά έκανε. Το φαντάζεσαι πώς θα ήταν τώρα, αν είχε συνεργαστεί; Ηταν δεδομένα τα μέτρα, δεν γινόταν αλλιώς, θα τα έπαιρναν.

• Είναι δικτατορία η Ευρωπαϊκή Ενωση;

Φυσικά και είναι. Θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση. Εγώ στα βάθη της ψυχής μου είμαι τροτσκίστρια. Θα μου πεις, βέβαια, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη.


Μετά τις αντιδράσεις του κόσμου, η Νατάσσα Μποφίλιου ανέβασε το ακόλουθο κείμενο στη σελίδα της στο facebook:Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα