Σεσουάρ για δολοφόνους: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας χαρίζει δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας χαρίζει δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση δεν έχετε παρά να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση contest@mixgrill.gr με τίτλο ΣΕΣΟΥΑΡ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Τετάρτη στις 10:00.

Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε, μπορείτε αφού στείλετε το παραπάνω e-mail, να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομα σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Καλή επιτυχία

Update 24.11: Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι εξής:

Γιάννης Φωτονιάτας
Γεωργία Ζαχαριάδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Φωτονιάτος είχες άλλες 10 συμμετοχές στην κλήρωση, λόγω των αντίστοιχων "Μονομαχιών", που έπαιξε. Κι άλλοι συμμετέχοντες στην κλήρωση έπαιξαν στο παιχνίδι μας και αύξησαν τις συμμετοχές τους.

Η παράσταση ξεκινάει σήμερα Τετάρτη στις 8 μμ.


Δελτίο Τύπου

ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
των Bruce Jordan & Marilyn Abrams
12ος χρόνος

Όλο λέμε θα τελειώσει και αυτό δε σταματάει ποτέ. Και όσο περνούν τα χρόνια το ζητούν όλο και περισσότεροι θεατές. Το απόλυτο φονικό όπλο του θεάτρου, το σεσουάρ, έγινε το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας. Περισσότεροι από 600.000 θεατές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα αυτόπτες μάρτυρες του πιο απίθανου φόνου που παρουσιάστηκε σε σκηνή θεάτρου.

Η δωδέκατη χρονιά θα είναι πιο εκρηκτική από κάθε προηγούμενη! Ο Σταύρος Νικολαΐδης θα ερμηνεύσει το θεότρελο κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στο κομμωτήριο του οποίου συμβαίνει η δολοφονία της διάσημης πιανίστριας Αμαλίας Τσαλίκογλου. Στο ρόλο του αστυνομικού ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ενώ η τρελούτσικη βοηθός του Τόνυ Λέπουρα θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μαζί τους πρωταγωνιστούν οι: Ελένη Κρίτα, Θωμάς Παλιούρας, Γιώργος Κοψιδάς.

Η απόδοση και η διασκευή είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Ασημακόπουλου, η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Νένε και οι φωτισμοί του Ανδρέα Μπέλλη.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Διαβάστε ακόμα