Λαμπρινή Καρακώστα Ίλιον

Λαμπρινή Καρακώστα live @ ΙΛΙΟΝ Plus 1/2: Κερδίστε προσκλήσεις

To Mix Grill σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις με ποτό για την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 στο Ίλιον Plus. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις με ποτό για τη Λαμπρινή Καρακώστα Live στο Ίλιον Plus την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.  

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στις 12:00 το μεσημέρι 

{contest_form}


Όλα τα πρόσωπα της Λαμπρινής Καρακώστα γίνονται ένα και παίρνουν σχήμα και ήχο στη σκηνή του Ίλιον plus, για δυο παραστάσεις τις Πέμπτες 25 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου. Έχοντας ολοκληρώσει την 4ετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα όπου κέρδισε τις εντυπώσεις ως ερμηνεύτρια, η Λαμπρινή μας συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ. Με την κλασική της κιθάρα και το μεταλλόφωνό της, πότε μας συγκινεί με την εσωτερικότητα της και πότε μας παρασύρει στον έντονα ηλεκτρικό της ήχο. Παρέα με την ομάδα της, μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια, συμμετοχές της στη δισκογραφία, τραγούδια νέων δημιουργών με κοινές ανησυχίες αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.

Εκεί που η παιδικότητα συναντά τη θηλυκότητα, η εσωτερικότητα την ένταση, το όνειρο την πραγματικότητα, η δημιουργός και ερμηνεύτρια θα σταθεί να τραγουδήσει και να μας θυμίσει πως μόνο ''Η Αγάπη μένει''.

Τύμπανα: Στέλιος Πασχάλης
Μπάσο: Βίκτωρας Κουλουμπής
Ηλ.κιθάρα: Άγγελος Κραβαρίτης
Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος
Ηχοληψία: Νίκος Παππάς
Φωτισμός: Φίλιππος Τρέπας

Τιμή εισητηρίου: 7 ευρώ (χωρίς ποτό)
Ώρα προσέλευσης: 21:30

Ίλιον plus – Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα  
Τηλέφωνο κρατήσεων: 21088243832


Διαβάστε ακόμα