The Umbrella Academy

The Umbrella Academy: Νέα κόμικ σειρά υπερηρώων του Netflix με Mary J. Blige και Ellen Page

Στις 15 Φεβρουαρίου θα γνωρίσουμε τη νέα ακαδημία σουπερηρώων του βραβευμένου κόμικ του Gerard Way. 
Διαβάστηκε φορες
Σε λίγο καιρό θα κάνουμε λόγο για παντοκρατορία του Netflix στις σειρές. Μέχρι να μπορούμε να το πούμε έτσι ξεκάθαρα, δίχως φόβο και πάθος, μία καινούρια σειρά της διαδικτυακής πλατφόρμας ανακοινώθηκε. Πρόκειται για το "The Umbrella Academy", στην οποία θα δούμε να παρελαύνουν οι Ellen Page, Mary J. Blige, Tom Hopper, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman, David Castañeda, Aidan Gallagher και Cameron Britto. Πρόκειται για το ομώνυμο κόμικ μυθιστόρημα του Gerard Way, το οποίο κυκλοφορούσε από το 2007 έως το 2013. Το μυθιστόρημα έχει μάλιστα βραβευτεί το 2008 με βραβείο Eisner.

To "The Umbrella Academy" λαμβάνει χώρα σε έναν εναλλακτικό χωροχρόνο, όπου ο John F. Kennedy δεν δολοφονήθηκε ποτέ, και τοποθετείται αρχικά το 1977 (το έτος της γέννησης του συγγραφέα του), το οποίο αντιμετωπίζεται ως το παρόν. Η επικεφαλής ομάδα του κόμικ περιγράφεται ως μία «δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων» (παρόμοια με το κόμικ "Fantastic Four" της Marvel). Στα μέσα του 20ου αιώνα, τη στιγμή του τελικού χτυπήματος σε κοσμικό αγώνα πυγμαχίας, 43 βρέφη είναι έρχονται στον κόσμο ανεξήγητα και γεννιούνται από τυχαίες γυναίκες που δεν έδειξαν ποτέ σημάδια εγκυμοσύνης! Κάποια στιγμή στο κόμικ μνημονεύεται από έναν χαρακτήρα υπονοούμενο ότι είναι ο Θεός ότι πρόκειται για μία σύγχρονη ενσάρκωση του Μεσσία σε αυτά τα βρέφη...

Οι συντελεστές δήλωσαν ότι η σειρά του Netflix θα περιλαμβάνει εκπλήξεις και ανατροπές ακόμη και για τους πιο φανατικούς αναγνώστες της σειράς κόμικ, διαφορετικά δεν θα είχε πλάκα! 

Αίσθηση προκαλεί σαφώς και η συμπερίληψη του ονόματος της Mary J. Blige στο καστ, η οποία πέρσι ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το "Mudbound". «Δεν έχω παίξει τίποτα κοντά σε αυτό» δηλώνει η Blige. «Ήθελα πάντα να είμαι ο υπερήρωας ή ένας σούπερ κακός ή ένας δολοφόνος. Ήθελα να μάθω πώς να πυροβολώ με όπλο και πώς να κάνω πολεμικές τέχνες. Ήταν τέλειο. Έχω ήδη αποκτήσει κάποιες δεξιότητες!».  

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Φεβρουαρίου 2019. Φανς των κόμικ και μη, νομίζω ανυπομονούν. Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο το trailer της σειράς. 

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα