Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αλλιώς!

Φέρνουμε το πρόγραμμα του 59ου ΦΚΘ κατευθείαν στις ατζέντες σας.
Διαβάστηκε φορες
Το 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα και για άλλη μια φορά ετοιμαζόμαστε για πολλές και διαφορετικές ταινίες στην Θεσσαλονίκη. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, και διαδικτυακά.

Ένα ερώτημα που απασχολεί όλους τους φίλους του φεστιβάλ είναι «ποιες ταινίες θέλω να δω;». Πολύ συχνά οι επιλογές μας γίνονται με βάση αυτό το κριτήριο, και πολύ καλώς γίνονται έτσι. Εδώ και καιρό όμως, σκέφτομαι - και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος - πως δεν με απασχολεί αυτό το ερώτημα περισσότερο από το «ποιες ταινίες μπορώ να δω;». Μια μικρή βοήθεια στην απάντηση αυτού του ερωτήματος είναι ο σκοπός αυτού του κειμένου.

Αρκετούς μήνες νωρίτερα είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο για το In-Edit Festival, που παρουσιάζει πολύ λιγότερες ταινίες. Το πρόγραμμα για το ΦΚΘ είναι πολύ πυκνότερο, με περισσότερες αίθουσες και πάνω από 280 προβολές συνολικά. Θα τις βρείτε όλες στο ημερολόγιο και παρακάτω τον τρόπο να το χρησιμοποιήσετε.

Γενικά

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές υποστηρίζουν εισαγωγή ημερολογίων με τη χρήση συνδέσμου iCal. Ελέγξτε στις ρυθμίσεις σας και χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://calendar.google.com/calendar/ical/
lpeb5ccb38nd0h9dcdri4k9c4s%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Εισαγωγή σε Google Calendar από Desktop:

1. Ανοίξτε το calendar.google.com.
2. Αριστερά στο μενού "Προσθήκη του ημερολογίου..." / "Add a friend's calendar" αντιγράψτε την παρακάτω διεύθυνση: lpeb5ccb38nd0h9dcdri4k9c4s@group.calendar.google.com
3. Το ημερολόγιο συγχρονίζεται και εμφανίζεται.

Μια άμεση ματιά στο πώς φαίνεται το ημερολόγιο μπορείτε να δείτε εδώ και παρακάτω. Δείτε παρακάτω τις οδηγίες βέλτιστης χρήσης:



Τι άλλο μπορείτε να κάνετε:

- Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα με το οποίο εμφανίζεται ολόκληρο το ημερολόγιο.
- Μπορείτε να αντιγράψετε μεμονωμένα συμβάντα του ημερολογίου στο προσωπικό σας ημερολόγιο, π.χ. τις ταινίες για τις οποίες έχετε ήδη αγοράσει εισιτήριο. Έτσι θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από τις επιλογές που προσφέρει η εφαρμογή σας.
- Μέσα σε κάθε συμβάν για κάθε προβολή μπορείτε να δείτε βασικές πληροφορίες όπως το όνομα του σκηνοθέτη ή την χώρα προέλευσης. Δίνεται επίσης ο αριθμός της σελίδας στο ένθετο του φεστιβάλ που έχει αναλυτικές πληροφορίες για την ταινία καθώς και ένας σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα του φεστιβάλ.
- Χρησιμοποιείστε τον τριψήφιο κωδικό στον τίτλο του συμβάντος για να ζητήσετε πιο εύκολα και γρήγορα τα εισιτήριά σας από τα εκδοτήρια. Κάθε κωδικός είναι μοναδικός και αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη προβολή.

Τι δεν μπορείτε να κάνετε:

- Δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα ενός ή μερικών μόνο συμβάντων. Αντιγράψτε τα στο προσωπικό σας ημερολόγιο για να μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο.
- Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο, την ώρα, ή την τοποθεσία των συμβάντων.

Τι προτείνουμε:

- Εισάγετε ολόκληρο το ημερολόγιο όπως περιγράφτηκε παραπάνω.
- Επιλέξτε ποιες ταινίες θέλετε και μπορείτε να παρακολουθήσετε.
- Αντιγράψτε τα συμβάντα των συγκεκριμένων προβολών στο προσωπικό σας ημερολόγιο. Έτσι θα μπορείτε να ορίσετε εσείς το χρώμα ή τις ειδοποιήσεις τους.
- Απενεργοποιήστε το ημερολόγιο "TIFF screenings (by Mixgrill.g)". Έτσι δεν θα εμφανίζεται περιττή πληροφορία που πιάνει χώρο στην ατζέντα σας.
- Αφήστε ένα σχόλιο για οποιαδήποτε απορία ή τεχνικό πρόβλημα.
- Απολαύστε το φεστιβάλ!

Διευκρινίζεται πως το ημερολόγιο δημιουργήθηκε χωρίς την έγκριση ή υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στο Mixgrill ψάχνουμε συνεχώς για νέους τρόπους να προβάλλουμε, να καλύπτουμε και να στηρίζουμε γεγονότα πολιτισμού. Ελπίζουμε αυτό το ημερολόγιο να είναι χρήσιμο στους φίλους του φεστιβάλ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι εδώ.
Η σχετική σελίδα στο Facebook, εδώ.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα