Ρίτα Αντωνοπούλου

Ρ. Αντωνοπούλου @ ΣτΝ: Κερδίστε Προσκλήσεις

Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση της Ρίτας Αντωνοπούλου την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 στο Club του Σταυρού του Νότου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση της Ρίτας Αντωνοπούλου την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 στο Club του Σταυρού του Νότου. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωσή μας στέλνετε e-mail στο contest@mixgrill.gr με τίτλο ΡΙΤΑ και το Ονοματεπώνυμό σας στο κυρίως κείμενο μέχρι την Τετάρτη 12/01 στις 10:00 πμ.

Αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, μπορείτε αφού στείλετε το παραπάνω e-mail, να παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" και για κάθε παιχνίδι που θα παίξετε, θα έχετε άλλη μια συμμετοχή. Όσα περισσότερα παιχνίδια παίξετε, τόσες φορές θα είναι το όνομά σας στην κλήρωση.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ρίτα Αντωνοπούλου “Μια πόλη για δύο”

Στο Club του «Σταυρού του Νότου» η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει για πρώτη φορά τα τραγούδια από το νέο της δίσκο που κυκλοφορεί σχεδόν ταυτόχρονα με τις παραστάσεις της και τον οποίο υπογράφουν κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Μαζί και τραγούδια δημιουργών που αγαπά, από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου.


Διαβάστε ακόμα