συναυλίες

Ποια τα νέα δεδομένα μετά την διάσπαση της DiDi Music;

Ποια είναι η 2η εταιρεία; Το AthensRock θα είναι μια ημέρα ή περισσότερες;
Διαβάστηκε φορες
Εδώ και λίγους μήνες, η DiDi Music, η μεγαλύτερη Εταιρεία παραγωγής συναυλιών ξένων ονομάτων στη χώρα μας τα 34 τελευταία χρόνια, έχει σταματήσει την λειτουργία της. Από την DiDi προέκυψε η High Priority Promotions, η οποία δημιουργήθηκε από την Νανά Τράντου μαζί με τον πιο στενό της συνεργάτη και για πολλά χρόνια διευθυντή παραγωγής της DiDi Music, Κώστα Θελούρα, την υποστήριξη του Jake Berry ως ειδικού συμβούλου και σχεδόν όλη την ομάδα που δούλευε στη DiDi Music. Περισσότερα για την HPP εδώ.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι η X La La La Presents διοργανώνει τις επερχόμενες συναυλίες του Παύλου Παυλίδη στο Piraeus 117 Academy, όπως ενημερωθήκαμε με σημερινό δελτίο τύπου και διαθέτει το Hunter Agency, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να έχουμε μια πιο λεπτομερή ανακοίνωση για αυτή την Εταιρεία.


Ποια είναι λοιπόν τα δεδομένα για τις 2 Εταιρείες;

  • Αρχικά, είναι φανερό ότι και οι δύο χρησιμοποιούν το Piraeus 117 Academy για τις χειμερινές - κλειστές συναυλίες τους π.χ. η συναυλία των Bullet for my Valentine της High Priority και του Παυλίδη της X La La La.
  • Για το Terra Vibe δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει το ίδιο. Η High Priority σκέφτεται σοβαρά να κάνει το ξεκίνημα της σε άλλον χώρο, εντός της Αθήνας. Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η σωστή προσέγγιση για μια νέα Εταιρεία.
  • Το AthensRocks είναι το μεγάλο Φεστιβάλ της High Priority, το οποίο θα έχει 1 ημέρα και headliners τους Slayer, όπως είναι ήδη γνωστό. Έτσι, αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες και τις υπόλοιπες μπάντες που θα μπουν στην πρώτη έκδοση του Φεστιβάλ. Διάβασε εδώ τις προβλέψεις μας για τα ονόματα, που θα έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019.
  • Το Ticket House, δηλαδή ο χώρος προπώλησης εισιτηρίων της DiDi στην Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας και το TicketPro.gr άλλαξαν σε Hunter Agency και hunteragency.gr.
  • Τα γραφεία της High Priority είναι στην ίδια διεύθυνση, με της DiDi Music, δηλαδή στην Επτανήσου 3, πίσω από το Πεδίον του Άρεως, στην Αθήνα.
  • Τα γραφεία της Hunter Agency είναι στην ίδια διεύθυνση, με της Ticket House, δηλαδή στην Πανεπιστημίου 42 (μέσα στην στοά), στο κέντρο της Αθήνας.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα