Έρχονται οι Foals στην Ελλάδα;

Έρχονται οι Foals στην Ελλάδα;

Βρε λέτε;
Διαβάστηκε φορες
Όπως διαβάσαμε στο ypogeio.gr, ο Γιάννης Φιλιππάκης (είναι από μητέρα με καταγωγή από τη νότια Αφρική και πατέρα από την Κάρπαθο), ο τραγουδιστής των Foals ανέβασε το videoclip του νέου τραγουδιού τους, Exits στο Instagram και παράλληλα παρουσιάστηκε η περιοδεία της Βρετανικής μπάντας στο επίσημο site της. Ένας ξάδερφος του Φιλιππάκη (μάλλον - έχουν το ίδιο επίθετο) σχολίασε ότι δεν βλέπει την Ελλάδα στην περιοδεία τους κι ο τραγουδιστής των Foals απάντησε: «Περίμενε!»

Δείτε την συζήτηση τους παρακάτω:

Έρχονται οι Foals στην Ελλάδα;
Έρχονται οι Foals στην Ελλάδα;

Ο Γιάννης Φιλιππάκης και ο Alex Καπράνος είναι οι 2 Έλληνες τραγουδιστές των Foals και Franz Ferdinand αντίστοιχα, δηλαδή δύο εκ των μεγαλύτερων συγκροτημάτων στον πλανήτη σήμερα. Οι Franz Ferdinand εμφανίστηκαν ως headliners του Rockwave 2006. Οι Foals έπαιξαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Rockwave του 2009 (headliners στην Vibe Stage, όταν οι Placebo και ο Moby ήταν τα βασικά ονόματα στην Terra Stage) και μάλιστα τότε είχαν κυκλοφορήσει μόνο το ντεμπούτο τους "Antidotes".

Η φετινή περιοδεία των Βρετανών ξεκινάει στις 18 Μαρτίου, στο Βανκούβερ του Καναδά και (προς το παρόν) ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου στο Δουβλίνο.

Λέτε να τους δούμε σε κάποιο Ελληνικό Φεστιβάλ;
Μακάρι!

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα