Αποχωρεί ο George Emmanuel από τους Rotting Christ

Μετά από 6 χρόνια...

Διαβάστηκε φορες
Μετά από 6 χρόνια στο στρατόπεδο των Rotting Christ ο ταλαντούχος κιθαρίστας Γιώργος Εμμανουήλ (George Emmanuel) ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποχώρησή του από το συγκρότημα.

Χαρακτηριστικά η ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στα κοινωνικά δίκτυα: «Μετά από 6 χρόνια το ταξίδι μου με τους Rotting Christ έφτασε πλέον στο τέλος του. Ευχομαι στους Christ ότι καλύτερο για την πορεία τους» και ευχαριστεί δημόσια όλους εκείνους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν στην πορεία του όλα αυτά τα χρόνια.

Μια μέρα νωρίτερα είχε γίνει μια παρόμοια ανακοίνωση από την πλευρά των Rotting Christ όπου ευχαριστησαν τον Γιώργο για την προσφορά και την αφοσίωση του στο συγκρότημα τα έξι αυτά χρόνια και του εύχονται ότι καλύτερο για την πορεία του με το δικό του σχήμα, τους “Lucifer's Child”.

Να σημειωθεί ότι ο αντικαταστάτης του Γιώργου είναι ο Γιάννης Καλαμάτας ο οποίος ήδη έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την μπάντα στις 16 Φεβρουαρίου στην Δανία.

Ο νέος δίσκος των Rotting Christ με τίτλο The heretics κυκλοφορεί ήδη από τις 15 Μαΐου και ήδη έχει ανακοινωθεί η εμφάνιση τους στο αθηναϊκό κοινό ως support στους slayer.
RottingChrist

Να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας ότι καλύτερο στον Γιώργο και κάθε επιτυχία!


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα