Sampa_FF

Τα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια του Ιουνίου 2019

Μαλώσαμε λίγο, αλλά τα βρήκαμε!
Διαβάστηκε φορες
Λίγο πριν αρχίσουμε το πλήρως καλοκαιρινό πρόγραμμα με τα γνωστά-άγνωστα τραγούδια στις παραλίες, μαζευτήκαμε στην καθιερωμένη συνάντησή μας για να «ξεσκαρτάρουμε» την τελευταία σοδειά. Είχαμε νέα τραγούδια από «δεινοσαύρους» που έκαναν χαρούμενους τους «γεροντολάγνους» της παρέας, είχαμε φυσικά και πολλά από νεώτερους καλλιτέχνες.

Σε αντίθεση με άλλες φορές, δεν υπήρξε κάποιο τραγούδι που να μας κερδίσει ολόψυχα και να πάρει το χρίσμα με ευκολία. Παρ' όλα αυτά, μετά από μια ολονύχτια συνεδρίαση η ομάδα κατέληξε στην πρόσφατη κυκλοφορία της Sampa The Great με τίτλο "Final Form". Η εικοσιεξάχρονη με καταγωγή από τη Ζάμπια ζει εδώ και αρκετά χρόνια στην Αυστραλία και κυκλοφορεί τραγούδια της από το 2015. Ακούμε hip hop, μαύρο και γυναικείο, κοντά στα αντίστοιχα αμερικάνικα του είδους, με πολλά pop στοιχεία. Ο πρώτος της δίσκος αναμένεται το Σεπτέμβριο.

Από κοντά στις ψήφους ήταν οι Spoon με το "No Bullets Spent" και οι Baroness με το "I'm Already Gone" από τον καινούριο τους δίσκο "Gold & Grey". Η πρόσφατη επιστροφή του «Αφεντικού» μας ικανοποίησε, αλλά δεν μας έπεισε για την πρώτη θέση. Οπότε θα ακούσετε και το "Tucson Train" στην παρακάτω λίστα με τα δέκα τραγούδια που ξεχωρίσαμε στην αρχή του φετινού καλοκαιριού.

Για ακούστε:


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα