Συγγνώμη από το Street Mode Festival για τα προβλήματα στην Αποθήκη

Συγγνώμη από το Street Mode Festival για τα προβλήματα στην Αποθήκη

Το Street Mode Festival ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της hip hop μουσικής, που γέμισαν ασφυκτικά την Αποθήκη...
Διαβάστηκε φορες

Το 11ο Street Mode Festival τελείωσε την Κυριακή με πολλές χιλιάδες κόσμου να περνάνε την πόρτα του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Σε μία από τις σκηνές του φεστιβάλ, μέσα στην Αποθήκη 8, εξελίσσονταν οι περισσότερες εμφανίσεις hip hop ονομάτων. Εκεί, το Σάββατο η κατάσταση ήταν άσχημη για κοινό και μουσικούς λόγω της θερμοκρασίας, της διάταξης του χώρου, του πλήθους του κοινού και της συμπεριφοράς του (τσιγάρο και καπνογόνα). Η εμφάνιση των Λόγος Τιμής αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε αργότερα την ίδια μέρα, μεταφέροντας επίσης την εμφάνιση του Γιάννη Αγγελάκα στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Την Κυριακή το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίστηκε περιορίζοντας την προσέλευση στην Αποθήκη 8, κάτι που οδήγησε πολλούς να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του αγαπημένου τους σχήματος.

Το Street Mode Festival ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της hip hop μουσικής, που γέμισαν ασφυκτικά την Αποθήκη για τις συναυλίες των Iratus, Μικρός Κλέφτης, Τζαμάλ και Λόγος Τιμής, αλλά και όσους τελικά έμειναν έξω από αυτήν.

Οι φίλοι του Φεστιβάλ έκαναν πολλά παράπονα στη σελίδα του στο Facebook και οι άνθρωποι του Street Mode τους ζήτησαν συγγνώμη και τους δίνουν το λόγο, για να προσφέρουν ιδέες και προτάσεις για την μελλοντική βελτίωση του Φεστιβάλ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση παρακάτω:

Θέλουμε να διορθώσουμε την άσχημη εμπειρία στο Warehouse Stage. Θέλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη αλλά όχι μόνο στα λόγια. Πείτε μας γνώμες, ιδέες, τι θα θέλατε να γίνει για να λάβετε την ηθική αποζημίωση που χρωστάμε και σε εσάς αλλά και στους καλλιτέχνες που ταλαιπωρήθηκαν. Ανοίγουμε με αυτό το post έναν διάλογο για να έχουμε συγκεντρωμένες όλες τις απόψεις σας. Βρισιές και ειρωνικά σχόλια θα διαγράφονται όπως ήδη γίνεται από το Σάββατο στα άλλα posts. Γιατί; Γιατί δεν έχουν κανένα νόημα, και θέλουμε να ανοίξουμε έναν διάλογο ΜΕ ΝΟΗΜΑ ώστε να βγει ένα αποτέλεσμα που θα σας χαροποιεί, χωρίς ανούσιες παρεμβολές και κακόβουλα σχόλια. Πάμε!

#streetmodefestival #onelovehiphop


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα