Χριστούγεννα | Whatever makes us happy on a Sunday morning

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και αγάπη!
Διαβάστηκε φορες
Τα Χριστούγεννα αυτά, διαφορετικά και πιο μελαγχολικά, ήρθαν μέσα στην άσχημη πραγματικότητα να μας θυμίσουν την ουσία. Την αγάπη, την ενσυναίσθηση, την κατανόηση και την αλληλεγγύη.

Τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης, που κοιτάζουμε λίγο περισσότερο τον διπλανό μας. Το ιδανικό θα ήταν οι μέρες αυτές να αποτελέσουν έναυσμα, ώστε να είναι όλες οι μέρες «μέρες αγάπης» από εδώ και στο εξής. Μέρες που δεν θα είμαστε αδιάφοροι, αλλά θα προσφέρουμε όπως μπορούμε και ό,τι μπορούμε σε όσους έχουν ανάγκη. Φυσικά, δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά. Η ευγένεια, το χαμόγελο, λίγες στιγμές θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας μπορούν να αποτελέσουν το πιο όμορφο δώρο για κάποιον. Κι όταν όλα τελειώσουν… μια αγκαλιά.

Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να σας βρήκαν υγιείς και ας μην είστε με αγαπημένους σας. Η φυσική παρουσία είναι σημαντική, το ίδιο σημαντική όμως είναι και η αγάπη. Γιατί, όταν αγαπάμε κάποιον, είμαστε κοντά, όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε! 

Ας κάνουμε αυτές τις μέρες λίγο πιο μαγικές και όμορφες με αγαπημένη μουσική. Η μουσική έχει την ικανότητα να ξυπνά τα πιο όμορφα συναισθήματα και να μας κρατά συντροφιά όλη μέρα. Τι πιο όμορφο από μερικά κλασικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια ένα πρωινό Κυριακής!

Υ.γ. Η σκέψη μας είναι σε όλους όσοι νοσηλεύονται και η μεγαλύτερη ευχή μας είναι να περάσουν όλα γρήγορα και να επιστρέψουν σύντομα στους αγαπημένους τους.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα