jungle livinginstereo cover  20450

Τα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια Απριλίου 2021

Οι επιλογές μας για τα δέκα καλύτερα τραγούδια του Απριλίου.

Διαβάστηκε φορες

Ένα playlist με ποικιλία σε είδη μουσικής - μαζί με ένα μείγμα παλιών και νέων καλλιτεχνών - σας περιμένει στα καλύτερα τραγούδια του Απριλίου που διαλέξαμε για σας. Μπορεί καλύτερος δίσκος του μήνα ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες να βγήκαν οι Arab Strap, όμως στη συγκεκριμένη λίστα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πιθανότητα να μην ακούσετε κάτι που να σας συναρπάσει, θα ακούσετε όμως λίγο απ΄ολα!

Οι Jungle επιστρέφουν με νέο δίσκο και το funky neo-disco του "Keep Moving" είναι προάγγελος του στη κορυφή της λίστας μας. Με παρόμοια διάθεση συνεχίζουν οι La Femme και το "Le Sang De Mon Prochain" για να φτάσουμε στους Squid που αλλάζουν την ισορροπία με το post-punk του "Padding". 

Οι λίγο πιο χαλαροί Ben Howard και Paul Weller με το "Far Out" και το "Glad Times" του modfather αντίστοιχα, δίνουν χρώμα singer-songwriter στα τραγούδια του Απριλίου. Ένας συνδυασμός indie και shoegaze βρίσκεται στην έκτη θέση, με το single "Destroy Us" των Beachy Head, μίας νεοσύστατης μπάντας που αποτελείται από μέλη των Slowdive και των Flaming Lips.

H garage ψυχεδέλεια των Night Beats ("Ticket"), η χαρούμενο pop των Coral ("Lover Undiscovered"), μαζί με τα r&b του Nick Waterhouse ("B. Santa Ana, 1986") και το heavy metal των Godjira ("Amazonia") κλείνουν τη δεκάδα μας για τον Απρίλιο με όσο ένταση χρειάζεστε. Καλή ακρόαση!

  1. Jungle - Keep Moving
  2. La Femme - Le Sang De Mon Prochain
  3. Squid - Paddling
  4. Ben Howard - Variations Volume 1, Far Out
  5. Paul Weller - Glad Times
  6. Beachly Head - Destroy Us
  7. Night Beats - Ticket
  8. The Coral - Lover Undiscovered
  9. Nick Waterhouse - B. Santa Ana, 1986
  10. Gojira - Amazonia

Διαβάστε ακόμα