Η Μόνικα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

Μετά την αναβολή της συναυλίας στη Θεσσαλονίκη στις 29 Ιουνίου, η Μόνικα θα εμφανιστεί τελικά στις 8 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών.

Διαβάστηκε φορες

Ο χορός των ακυρώσεων και των αναβολών στα συναυλιακά δρώμενα της Ελλάδας καλά κρατεί και αυτή τη φορά αναβλήθηκε η συναυλία που θα έδινε η Μόνικα στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η συναυλία θα διεξαχθεί την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο. Οι κάτοχοι των εισητηρίων μπορούν είτε να τα εξαργυρώσουν στο ταμείο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου έως σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου, είτε να τα κρατήσουν και να παρακολουθήσουν τη συναυλία το Σεπτέμβριο.

Οι κρατήσεις εισιτηρίων μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων i-ticket και ticketquest θα εξαργυρώνονται μέσω της εταιρείας παραγωγής ΕΡΩΔΙΟΣ, Περικλέους 30 -32, Σύνταγμα με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3210890 καθημερινά μεταξύ 11:00 – 17:00

Παράλληλα η Μόνικα κυκλοφόρησε με τη δισκογραφική της εταιρεία "Archangel" δεύτερο single το "Babe" από τον πρώτο προσωπικό της album "Avatar" τη Δευτέρα 1 Ιουνίου. Το CD-Single θα περιλαμβάνει το original album track “Babe” μιξαρισμένο από τον Ian Caple στην Αγγλία, το τραγούδι “Fraud” ηχογραφημένο από τη συναυλία του Ιανουαρίου στο Gagarin 205 και μιξαρισμένο από τον παραγωγό ottomo των fab liquid studios και το demo version του ακυκλοφόρητου τραγουδιού “11 30 80”, ηχογραφημένο και μιξαρισμένο από την ίδια τη Μόνικα.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο video clip της Μόνικα Over the hill” εδώ:


Tags
Διαβάστε ακόμα