Καταγραφή

Fengaros Reacts: Το Φεστιβάλ που αναδεικνύει τη σύγχρονη Κυπριακή μουσική

Ένα project με στόχο την ανάδειξη της τοπικής μουσικής σκηνής της Κύπρου.

Διαβάστηκε φορες

Το φεστιβάλ Fengaros μετακομίζει από το χωριό και την ύπαιθρο όπου ξεκίνησε, στις οθόνες μας.

Το Fengaros Festival είναι ένα project που έχει στόχο να στηρίξει τους Κύπριους καλλιτέχνες και να αναδείξει την τοπική μουσική συνολικά. «Τόση πολλή ποιοτική, πρωτότυπη μουσική έχει δημιουργηθεί από εξαιρετικούς Κύπριους καλλιτέχνες τα τελευταία δύο χρόνια και μια πλατφόρμα για την υποστήριξη και προβολή των ζωντανών τους παραστάσεων είναι ζωτικής σημασίας. Θέλουμε να συμβάλουμε στο να παρουσιαστούν αυτές οι δουλειές», αναφέρουν οι ιδρυτές του φεστιβάλ Λευτέρης Μουμτζής και Αντρέας Τραχωνίτης.

Το Fengaros Festival ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου με την εμφάνιση των Monsieur Doumani και θα είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Όλες τις ζωντανές εμφανίσεις μπορείτε να τις παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ και το κανάλι της Louvana Records στο YouTube.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται με ακόμα δύο συναυλίες αυτή την εβδομάδα: 

- Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 21:15 με τον Andre Masters, με beats και ρίμες κατευθείαν από την καρδιά
- Κυριακή 7 Νοεμβρίου 21:15 με τους Nabuma, όπου η jazz και το εναλλακτικό rock συναντούν την soul και την R&B

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση των Monsieur Doumani, οι οποίοι πρόσφατα ανακοίνωσαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους για την προώθηση του πολύ καλού καινούργιου δίσκου «Πισσούριν». Οι Monsieur Doumani θα εμφανιστούν και στην Αθήνα, στις 16 Δεκεμβρίου στο Ρομάντσο.

Διαβάστε ακόμα