5e3aeda1740c6de251643f5ebd814349

Παραστάσεις Ιανουαρίου: Προτάσεις (14-31/1)

Το MixGrill παρουσιάζει μερικές από τις παραστάσεις που θα λάβουν χώρα στις θεατρικές σκηνές τις επόμενες μέρες.

Διαβάστηκε φορες

Ο Ιανουάριος μάς πάγωσε κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού τα κρούσματα αυξήθηκαν κατακόρυφα, ενώ τις τελευταίες μέρες οι θερμοκρασίες είναι όλο και χαμηλότερες. Ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, παρόλο που ο φόβος εξακολουθεί να υπάρχει, το θέατρο αποτελεί ακόμα μια καλή επιλογή για ψυχαγωγία. Τηρώντας όλα τα μέτρα, όπως έχει επανειλημμένως επισημανθεί, το κοινό μπορεί να απολαμβάνει θεατρικές παραστάσεις. Σε αυτή την ύστατη προσπάθεια να μην παραδοθούμε εντελώς στον φόβο τόσο της πανδημίας όσο και ενός επικείμενου εγκλεισμού, η όποια θεατρική παράσταση αποτελεί μέσο χαλάρωσης κι ένα είδος ανάσας - παρά τη συνεχή χρήση μάσκας! Το MixGrill επιστρέφει για να προσθέσει στις υπάρχουσες προτάσεις παραστάσεις που ξεκινούν τις επόμενες μέρες του Ιανουαρίου. 


Αναλυτικά:

Από 14/01:

Αβυσσαλέο κτήνος @Rabbithole 

Από 15/01:

Κόκκινα Φανάρια @Τεχνοχώρος Cartel
Μεταμόρφωση @Πόρτα
Ρέκβιεμ αναμνήσεων @Παραμυθίας

Από 16/01:

Μαθητευόμενος μάγος @Τεχνοχώρος Εργοτάξιο

Από 17/01:

Frida κι άλλο @Alhambra Art Theatre

Από 20/01:

Μεφτίστο @Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Από 21/01:

Ο Φονιάς @Βικτώρια 

Από 22/01:

Για το καλό σου @Altera Pars
Φάουστ @Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις

Από 24/01:

Ανάμεσα σε δυο κόσμους @Σύγχρονο Θέατρο
Τα κορίτσια δεν πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο @104
Δάχτυλο στο μέλι @Eliart

Από 27/01:

Η Δημοκρατία του Μπακλαβά @Αμφι-Θέατρο

Από 28/01:

Κατερίνα @Αλκυονίς

Από 29/01:

Ο κύκλος που δεν κλείνει @Θέατρο ΕΝ-Α

Από 31/01:

Κατά φαντασίαν ασθενής @Νέο Θέατρο "Κατερίνα Βασιλάκου-Μαριάννα Τόλη"

Καθώς υπάρχει πλήθος παραστάσεων, δεν μπορούμε παρά να παραθέσουμε ένα μέρος αυτών δίνοντας όμως το έναυσμα στο κοινό να δει ξανά τις παραστάσεις που υπάρχουν, τι καινούργιο έρχεται και να ψάξει για ό,τι του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Καλή θέαση!

Υ.Γ1. Υπενθυμίζουμε πως τα περισσότερα κλειστά θέατρα λειτουργούν ως covid free χώροι και οι θεατές μπορούν να εισέρχονται σε αυτά αφού υποδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι κλειστοί χώροι που λειτουργούν ως μεικτοί χώροι δέχονται αρνητικό rapid test με ισχύ 48 ωρών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του εκάστοτε θεάτρου ή ενημερωθείτε από τις πλατφόρμες πώλησης εισιτηρίων.

Υ.Γ2. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών των τελευταίων ημερών, θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε με το εκάστοτε θέατρο και τηλεφωνικά, καθώς μπορεί οι παραστάσεις να έχουν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων.

Διαβάστε ακόμα