Ο Monsieur Minimal για πρώτη φορά με (περίπου) full band στη σκηνή

Πέρα από όσα ετοιμάζουμε εμείς εδώ στο Mix Grill, έχουμε κι άλλα πράγματα να αναμένουμε στο Φεστιβάλ. Ένα από αυτά είναι η εμφάνιση του Μεσιέ Μινιμάλ.
Διαβάστηκε φορες
Την ερχόμενη Κυριακή στο MG Festival έχουμε κάποιες εκπλήξεις. Πέρα από όσα ετοιμάζουμε εμείς εδώ στο Mix Grill, έχουμε κι άλλα πράγματα να αναμένουμε στο Φεστιβάλ.

Ένα από αυτά είναι η εμφάνιση του Μεσιέ Μινιμάλ. Για πρώτη φορά ο Χρήστος Τσιτρούδης δε θα εμφανιστεί μαζί με τον Economist, που τον ακολουθεί σε όλες τις συναυλίες με το sampling του. Το σετ θα είναι ακουστικό και ο Minimal θα είναι με την κιθάρα του στη σκηνή μαζί με δύο μουσικούς του στο πιάνο - synth και το μπάσο - μεταλλόφωνο - φωνητικά αντίστοιχα. Αν υπήρχε και drummer, θα είχαμε μια full band για τον Χρήστο, κάτι που θέλει και κυνηγάει εδώ και αρκετό καιρό.

Στο MG Festival τα παιδιά θα διασκευάσουν μερικά από τα τραγούδια του "Lollipop" και του "Πάστα Φλώρα". Θα επιλεχθούν κομμάτια, που έχουν ακουστικά μέρη, καθώς και δύο πιο ηλεκτρονικά. Όπως καταλαβαίνετε, όλοι εμείς που παρακολουθούμε τον Monsieur Minimal από τα πρώτα του βήματα, έχουμε άλλον ένα λόγο να περιμένουμε την εμφάνιση του την Κυριακή το βράδυ.

To line-up του Φεστιβάλ είναι το εξής:

MG Festival 2011

Monsieur Minimal
GAD.
Στάθης Δρογώσης
Rous
Pop Eye

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.

Οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες.

PassPort - Χώρος Πολιτισμού
Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς.

Facebook Event

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 8, 10 Ευρώ

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 Ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο Passport την ημέρα της συναυλίας.
Πενήντα (50) εισιτήρια θα κοστίζουν μόνο 8 Ευρώ. Κάνετε κράτηση με το Ονοματεπώνυμο σας για ένα κι όχι παραπάνω εισιτήρια εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω Χορηγούς μας για τη στήριξη του MG Festival!

ΧΟΡΗΓΟΙ

MyspaceDailymotionMTV Greece  – Δίεση 101,3 –  Avopolis.grελculture.gr - tralala.grΕκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣMind RadioMojo Radio 107.7e-tetRadio.grStereoWorld.grWave Radioe-orfeas.grpoplie radio - indieground radio

Διοργάνωση: Mix Grill – www.mixgrill.gr


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα