James

James @ Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη, 16/07

Το πρώτο από τα τρια κομμάτια του puzzle, που έχουν δημιουργήσει οι James στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στη θέση του χθες βράδυ σε μια πολύ κεφάτη βραδιά, όπως μας αναφέρουν οι ανταποκριτές μας εκεί.

Διαβάστηκε φορες
JamesΤο πρώτο από τα τρια κομμάτια του puzzle, που έχουν δημιουργήσει οι James στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, μπήκε στη θέση του χθες βράδυ σε μια πολύ κεφάτη βραδιά, όπως μας αναφέρουν οι ανταποκριτές μας εκεί.

Στο κατάμεστο (sold out) Θέατρο Γης, οι James έδωσαν μια από τις τρεις διαφορετικές παραστάσεις τους, όπως είπαν και οι ίδιοι. Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό: Ο Tim Booth εμφανίστηκε μέσα στο κοινό τραγουδώντας το "Lose Control", όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video. Από τις 21:45 έως τις 23:30, οι James έπαιξαν τις κλασσικές μεγάλες επιτυχίες τους : "Sometimes", "Laid", "Seniorita", "Getting away with it", "Out to get you". Μάλιστα κάποια στιγμή ο Tim Booth ανέβασε δύο - τρεις από το κοινό να χορέψουν μαζί του στη σκηνή.

Στο encore, ο κόσμος φώναζε συνέχεια "Say Something, say something" και το συγκρότημα τους αποζημίωσε και έκλεισε την όλη συναυλία με αυτό το κομμάτι.

Μερικά από τα τραγούδια που έπαιξαν οι James χθες βράδυ είναι τα εξής:

JamesLose Control
Ring the Bells
Out to get you
Getting away with it
Sometimes
Laid
Seniorita
Sit down
Sound
English Beefcake
Bubbles
Born of Frustration
Say Something


Tags
Διαβάστε ακόμα