Ο Waters δεν επιθυμεί επανένωση των Pink Floyd

Ο Roger Waters δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τους Pink Floyd, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει επανένωση.
Διαβάστηκε φορες
Ο Roger Waters δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τους Pink Floyd, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρξει επανένωση.

Η κοινή εμφάνιση των Roger Waters, David Gilmour και Nick Mason στη σκηνή του λονδρέζικου O2 Arena (MixGrill review), αναπτέρωσε τις ελπίδες των θαυμαστών τους για μια πιθανή επανένωση του συγκροτήματος.

Στη συγκεκριμένη συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της “The Wall” περιοδείας του Waters, έγινε η πρώτη κοινή εμφάνιση Waters – Gilmour, μετά την εμφάνισή τους στο Live8, πριν από 6 χρόνια. Έχουν, ακόμα, εμφανιστεί μαζί σε ένα φιλανθρωπικό γεγονός πέρυσι.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, o Waters δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν σε αυτό το συγκρότημα για 20 χρόνια και πραγματικά το χάρηκα. Νομίζω πως κάναμε πολύ καλή δουλειά όλοι μαζί αλλά δεν θα ήθελα να το ξανακάνω».

Οι Pink Floyd είχαν σχεδιάσει πέρυσι να κάνουν μια κοινή εμφάνιση για ένα φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά, τελικά, αρνήθηκαν όταν έμαθαν πως ο χώρος που θα τους φιλοξενούσε ήταν το σπίτι της socialite Jemima Khan. Ο ντράμερ Nick Mason εξήγησε πως το μέρος αυτό δεν ήταν κατάλληλο για μια επανένωση.

Νωρίτερα φέτος, ο Mason δήλωσε πως θα ήθελε να ξαναπαίξει όλη η μπάντα μαζί  αλλά συμπλήρωσε πως δεν υπήρχε πιθανότητα αυτό να εξελιχθεί σε περιοδεία.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορήσουν remastered εκδόσεις των albums των Pink Floyd.

Εμείς περιμένουμε τον Roger Waters στην Ελλάδα για τρεις εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ (8, 9 και 12 Ιουλίου).


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα