Παύλος Παυλίδης

Παύλος Παυλίδης & B-Movies στη Μονή Λαζαριστών

Μία ακόμη συναυλία για τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies, στη Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών) στις 16 Σεπτέμβρη.


Διαβάστηκε φορες
Ο Παύλος Παυλίδης και η μπάντα συνεργατών του, οι "B-Movies", θα δώσουν μία ακόμη μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα,
  • Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών)

Ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη ο Παύλος Παυλίδης συνεχίζει να τραβά την προσοχή και το ενδιαφέρον μας με τις δημιουργικές αναζητήσεις του. Ηγέτης ενός από τα πιο σπουδαία συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής, των "Ξύλινων Σπαθιών", ακολουθεί προσωπική πορεία από το 2004 και με τους δύο προσωπικούς του δίσκους "Αφού λοιπόν ξεχάστηκα" και "Άλλη μια μέρα" κατάφερε να ανοίξει μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα στην 15χρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι. Ο live δίσκος από τις εμφανίσεις στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου, το οπτικό κομμάτι του οποίου κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα σε DVD, ήρθε να επιστεγάσει αυτήν την νέα πορεία του Παύλου Παυλίδη και ενδεχομένως να του ανοίξει νέους ορίζοντες για τη συνέχεια.

Παύλος ΠαυλίδηςΠειραματίζεται και ρισκάρει με τον ήχο, έχοντας στο πλάι του μια πολύ σπουδαία τετραμελή ομάδα μουσικών, τους "Β-Μovies" (Αλέκος Σπανίδης στα τύμπανα, Θανάσης Τζίνγκοβιτς στην κιθάρα, Τόλης Δεληγιάννης στο μπάσο και Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα). Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ξεπερνά τις δύο ώρες και περιλαμβάνει τόσο τραγούδια από τους προαναφερθέντες προσωπικούς δίσκους του Παυλίδη, όσο και κομμάτια από την εποχή των "Ξύλινων Σπαθιών". Αναμένεται επίσης να παρουσιαστούν τραγούδια από την επόμενη δισκογραφική δουλιά του Παύλου Παυλίδη που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2010.

Προπώληση Εισιτηρίων για Μονή Λαζαριστών – Θεσσαλονίκη:

Τιμή εισιτηρίου: 20 € κανονικό // 15 € φοιτητικό
Metropolis
Stereodisc
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
www.i-ticket.gr  (801 11 60000)
www.ticketquest.gr


Διαβάστε ακόμα