Αντιδράσεις για τη διάλυση των R.E.M.

Ο Zane Lowe, παραγωγός του BBC radio 1, δήλωσε  για τη διάλυση των REM πως....
Διαβάστηκε φορες
Ο Zane Lowe, παραγωγός του BBC radio 1, δήλωσε  για τη διάλυση των R.E.M. πως «είναι ευγνώμων στο συγκρότημα αυτό για τα υπέροχα άλμπουμ και τις συναυλίες που του χάρισαν.

Συνέχισε λέγοντας ότι «αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του ροκ εν ρολ και ότι έκαναν τη μάθηση διασκέδαση....(μέσα από τα τραγούδια τους υποθέτω ότι εννοεί). Ποτέ δεν υποβάθμισαν το επίπεδο της μουσικής τους και αποτέλεσαν σημαντική επιρροή για συγκροτήματα όπως οι Smiths, Nirvana και Radiohead. Αποφάσισαν να σταματήσουν με αξιοπρέπεια, σε αντίθεση με τους περισσότερους στο μουσικό χώρο.»

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους  R.E.M. στο twitter έστειλαν επίσης οι Futureheads και οι Strokes. Ο Ben Gibbard των Death Cab for Cutie έγραψε τα εξής: "Thank you, R.E.M., I cannot express how important you've been to me."

Στον αντίποδα βρέθηκε ο Stuart Braithwaite των Mogwai, ο οποίος τους χαρακτήρισε ως το πιο υπερτιμημένο συγκρότημα στον κόσμο, ενώ στον Michael Stipe απέδωσε τον χαρακτηρισμό του αγενέστερου ατόμου που γνώρισε ποτέ.


Tags
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα