Ο Βασίλης Φλώρος στον "Πυρήνα"

ο Βασίλης Φλώρος παρουσιάζει, τις Δευτέρες του Νοέμβρη, στο φιλόξενο χώρο του "ΠΥΡΗΝΑ", τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Στις όχθες της αυγής”, ανέκδοτο υλικό από τη δεύτερη ενότητα που ετοιμάζει, καθώς επίσης και...

Διαβάστηκε φορες
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ

Δευτέρα 7, 14, 21 & 28 Νοεμβρίου 2011
μουσική σκηνή "ΠΥΡΗΝΑΣ"
( Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11, περιοχή Χίλτον )

ώρα έναρξης : 9.30 μ.μ.
είσοδος: 8 ευρώ

“ Σε ένα πηλιορείτικο ψαροχώρι, ένα καΐκι έφερε μες στη νύχτα, έναν μοναχικό ταξιδευτή, βουτηχτή στο επάγγελμα και αξεπέραστο πότη. Χαιρέτισε και κάθισε στην παρέα μας. Ακόμη αναρωτιέμαι αν η φράση του ‘η γη γυρίζει φάλτσα’ ήταν προϊόν μέθης, γνώσης ή αγωνίας. Η κουβέντα άναβε και το τσίπουρο κυλούσε, ώσπου το νυχτέρι πήρε τέλος. Ο άγνωστος ταξιδευτής έλυσε κάβους και τράβηξε για ‘τις όχθες της αυγής’. ”

Κόντρα στον καιρό και με δίχως πασαπόρτι, με διαλεχτούς μουσικούς συνταξιδιώτες τους:

Δημήτρη Τσεκούρα – κοντραμπάσο

Λουκά Μεταξά – κρουστά

Γιώργο Γερματσίδη – τρίχορδο μπουζούκι, τζουρά, ούτι

Κυριάκο Γκουβέντα – βιολί

Κατερίνα Αναγνώστου - τραγούδι

ο Βασίλης Φλώρος παρουσιάζει, τις Δευτέρες του Νοέμβρη, στο φιλόξενο χώρο του "ΠΥΡΗΝΑ", τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Στις όχθες της αυγής”, ανέκδοτο υλικό από τη δεύτερη ενότητα που ετοιμάζει, καθώς επίσης και αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών. Τέσσερις βραδιές με ροκ διάθεση και λαϊκά ακούσματα, αλλά και εκλεκτούς φίλους καλεσμένους, τους :

7/11 Κατερίνα Παπαδοπούλου

28/11 Μαρίνα Δακανάλη

Διαβάστε ακόμα