9AEA061F 66F6 41D7 BAC6 BDF2B8653E5C

Μια άκρως διασκεδαστική βραδιά με τη Μαρία Κηλαηδόνη στο Πατάρι

Καλλιτέχνες και κοινό γίναμε ένα!

Διαβάστηκε φορες

Βρεθήκαμε στο Πατάρι στο θέατρο Μεταξουργείο κι απολαύσαμε τη Μαρία Κηλαηδόνη μαζί με την παρέα της. Μια βραδιά με πολύ τραγούδι και πειράγματα μεταξύ των καλλιτεχνών, που ήταν κοντά στην αγαπημένη ερμηνεύτρια και μας χάρισαν μαγικές στιγμές χαράς και κεφιού.

Μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια, λοιπόν, βρέθηκαν ο Θέμος «Αpicos» Ρίζος, η Κατερίνα Σταθάκη και οι Etsi De. Μαζί τους, οι μουσικοί Κωνσταντίνος Κλάψας στο πιάνοMάριος Πετρίδης στο μπάσο και Ορέστης Γράβαρης στα τύμπανα. Όλα αυτά στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Παταριού, στο χώρο που δημιούργησε και φιλοτέχνησε με τόση αγάπη ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και συνεχίζει τώρα η κόρη του, με όμορφες μουσικές από τζαζ μέχρι ρεμπέτικα, κάθε φορά με διαφορετική παρέα. Η Μαρία Κηλαηδόνη, στη μνήμη του πατέρα της, ξαναζωντανεύει το χώρο που τόσο αγάπησε ο Λουκιανός, με μελωδίες που αναβιώνουν στη μνήμη πολλών αλλά και μαθαίνονται από τους νεότερους.

Η γλυκιά οικοδέσποινα ερμήνευσε τραγούδια του πατέρα της, όπως τα: «Χαμηλή Πτήση»«Τζιν Τζιν Τζιν»«Αχ Ρίτα»«Εγώ Θα Σ’ Αγαπώ Και Μη Σε Νοιάζει», αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, όπως είναι: «Πάμε Σαν Άλλοτε»«Χθες Το Βράδυ»«Ας Ερχόσουν Για Λίγο»«Ουγκαγκά Μπουμ Μπουμ»«Καλοκαιρινές Διακοπές».

Η Μαρία Κηλαηδόνη, άλλοτε μαζί με τον κάθε καλλιτέχνη κι άλλοτε χωριστά ο καθένας, τραγούδησαν και ανέβασαν το κέφι στα ύψη και μας έκαναν να τραγουδάμε παρέα τους. Ομολογουμένως, ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα και από τους Etsi De και τη διάδρασή τους με τον κόσμο. Τα αστεία και τα ανέκδοτα πήγαιναν κι έρχονταν, με το κοινό να περνάει ευχάριστα και να γελά με την ψυχή του. Στη συνέχεια, τα ηνία στο τραγούδι πήρε η Κατερίνα Σταθάκη, με ρεμπέτικα που ανέβασαν ακόμα πιο πολύ τη διάθεσή των θεατών, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί της.

Μια βραδιά, λοιπόν, που τα είχε όλα: από τραγούδι και όμορφες μουσικές μέχρι ανέκδοτα κι αστεία.


Η φωτογραφία ανήκει στο Θωμά Μπουρναβέα.

Διαβάστε ακόμα