Οι Chemical Brothers παρουσιάζουν το concert film 'Don't Think'

Το concert film γυρίστηκε με 20 κάμερες στο κοινό και τη σκηνή και παρουσιάζει ένα live των Chemical Brothers από την πλευρά του θεατή.
Διαβάστηκε φορες
Στις ζωντανές εμφανίσεις τους, οι Chemical Brothers πάντα τυλίγουν τη μουσική τους σε ένα πακέτο από οπτικά εφέ, δημιουργώντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα. Αποφάσισαν, λοιπόν, να καταγράψουν μια από τις ζωντανές τους εμφανίσεις και να παρουσιάσουν το concert film 'Don't Think'

Συγκεκριμένα, το φιλμ παρουσιάζει την εμφάνιση των χημικών αδερφών στο Fujirock Festival της Ιαπωνίας (Ιούλιος 2011). Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Adam Smith, συνεργάτης των Chemical Brothers και υπέυθυνος για τα οπτικά στοιχεία των εμφανίσεών τους. Από τις 26 Ιανουαρίου του νέου έτους θα ξεκινήσουν οι προβολές ενώ η πρεμιέρα του θα γίνει την 1 Φεβρουαρίου. 

Το φιλμ προσπαθεί να αποδώσει την εμπειρία μιας ζωντανής εμφάνισης των Chemical Brothers από την πλευρά του θεατή. Γυρίστηκε χρησιμοποιώντας 20 κάμερες διασπαρμένες στο κοινό και τη σκηνή. Οι σκηνές παρουσιάζουν τα ψυχεδελικά οπτικά εφέ για τα οποία είναι γνωστοί οι Chemical Brothers και ο Adam Smith.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Διαβάστε ακόμα